Mihaela Rădulescu, derapaj împotriva homosexualilor. Ce a scris vedeta

 

Mihaela Rădulescu a provocat un scandal după o postare homofobă de pe blogul său. Vedeta a ținut să explice totul pe Facebook.

 

Mihaela Radulescu i-a comparat, într-o postare pe blogul ei, pe homosexuali cu terorismul, dependenţa de droguri şi cerşitul.

 

Stati linistiti, dragi homosexuali, mica mea dizertatie nu va schimba nimic, voi veti avea aceleasi drepturi si eu voi fi la fel de toleranta. Dar lasati-mi si mie libertatea de opinie... ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv. (...)

 

Cine stie, poate, intr-o zi, noi vom deveni o minoritate si voi o majoritate, desi sper din tot sufletul de om si mama, ca lumea nu se indreapta numai in directii gresite, care contrazic toate principiile religioase, morale si...fiziologice”, scrie Mihaela Rădulescu.

 

Vedeta a pozat în rolul părintelui grijuliu: ”Sa nu-mi spuneti ca, in calitate de parinti de baieti, sau chiar de fete, nu va ingrijoreaza putin ideea de a-i vedea luand-o pe... la spatele educatiei pe care i-ati oferit-o si sa nu-mi spuneti ca va bazati mai mult pe deschiderea mintii, decat pe incarcarea ei cu o morala anume, solida si dreapta”, a adăugat juratul emisiunii ”Romanii au talent”.

 

Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa - dar, daca va asumati 'diferenta', faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor.

 

Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege...drept”, a mai scris Mihaela Rădulescu.

 

Mihaela a încercat apoi să dreagă declarația ei, ulterior, într-o postare pe Facebook: ”Sa recapitulam - n-avem voie sa-i facem tigani pe rromi, n-avem voie sa zicem sportivelor grase ca-s putin cam plinutze pentru performanta, n-avem dreptul sa ne aratam dezgustul fata de 2 barbati care se saruta in public si...in general n-avem voie sa mai zicem nimic, pentru ca dreptul la opinie si la libera exprimare e undeva la limita dintre injuraturi si jigniri de prea joasa speta si...tacere, pentru ca, nu-i asa, ne vedem de vietile noastre si nu ne bagam. Drepturile minoritatilor si "corectitudinea politica" ne-au inchis gurile si ne-au subrezit ...dreptul la normalitate. Cititi si exprimati-va. Aveti dreptul acesta. Haideti sa dezbatem, nu sa ne dezbinam. Haideti sa vorbim, nu sa ne injuram”.

Comentarii Facebook