Mentalistul Cristian Gog a indoit o lingura doar cu o atingeri simple


Cristian Gog a incheiat evenimentul "Magic Show", din cadrul actiunii de caritate "Nepoti de Craciun", din aceasta seara cu un spectacol de mentalism. Acesta si-a ales asistenti din public cu care a facut trucuri de predictii, telepatie si de citirea gandurilor.

Mentalistul a facut si o demonstratie indoind sau rupand linguri din metal, doar cu simple atingeri, trucul reprezentand o putere de concentrare. Mentalistul a facut de asemenea si o predictie in cadrul spectacolului, acesta a dat un plic unuia dintre spectatori. Mai apoi a luat un articol de ziar decupat si a ales un alt spectator care sa spuna locul in care sa-l taie cu o foarfeca. Mentalistul a taiat cu foarfeca in locul indicat de catre spectator si partea care a cazut i-a dat-o celui din sala. Acesta a citit cuvintele care erau scrise pe primul rand, iar mai apoi Cristian Gog i-a indicat celeilalte persoane din sala caruia i-a dat plicul sa-l desfaca. Inauntru era o hartie pe care erau exact aceleasi cuvinte care erau scrise si pe primul rand din bucata decupata de articol.

Mentalismul este o ramura a iluzionismului, care consta in trucuri de telepatie, citirea gandurilor sau predictia.

"Spectacol l-am facut cu scopul de a aduna bani ca sa cumparam alimente si sa le facem cadouri varstnicilor. Acestia nu sunt oameni care nu au casa sau care nu au neaparat ce sa manance, ci sunt oameni care frecventeaza centrele pentru varstnici pentru ca sunt singuri si acolo au cu cine sa socializeze. Acesti oameni nu au pe nimeni si noi vrem sa le aducem zambetul pe buze acum de sarbatori si sa fim nepotii lor", a afirmat Cristian Gog.

Cadourile vor fi impartite varstnicilor duminica viitoare, in data de 18 decembrie, la Pollus Center iar cei care doresc pot sa aduca cadouri sau alimente pe care sa le doneze.

 

Vezi mai jos o demonstratie facuta de Cristian Gog...

Proiectul "Nepoti de Craciun" a adunat carucioare intregi cu mancare pentru 50 de batrani din Cluj - VIDEO si Galerie FOTO

Comentarii Facebook