Melodia ”L'Italiano” a lui Toto Cutugno ar putea ajunge in spatiu

 

Celebrul Toto Cutugno a declarat ca cea mai cunoscuta melodie a sa - “L’Italiano” ar putea avea sansa de a depasi barierele Terrei, artistul fiind invitat de catre astronautii rusi sa ii acompanieze intr-o misiune in spatiu!

 

Melodia ”L’Italiano” este simbolul Italiei, un imn care ii uneste pe toti cei care s-au nascut in aceasta tara, indiferent daca traiesc sau nu acolo. Toto Cutugno este simbolul acestora in lume, iar cantecele lui strabat lumea in lung si in lat. In Kazahstan a cantat in fata a 48.000 de persoane, iar in Asia cantecul “L’Italiano” are chiar o versiune in limba chineza. ”Sunt mandru sa imi reprezint tara dintr-un colt in altul al lumii, imi place sa calatoresc, m-am indragostit de multe locuri de pe diverse continente, Romania fiind una dintre tarile pe care recunosc ca o consider o a doua casa, dar totusi doar in Italia ma regasesc cu adevarat si nu as putea sa o abandonez niciodata”, spune Toto Cutugno. 

 

I-ar fi placut sa fie posibil sa isi poarte in spatiu cantecul care l-a facut faimos, dar procedurile sunt mult prea complicate. A fost invitat de astronautii rusi sa ii acompanieze intr-o misiune in spatiu. ”Nici acum nu stiu daca au glumit sau au vorbit serios”, se destainuie artistul italian. S-a simtit la fel de flatat si cand presedintele Ucrainei a anulat o sedinta in Parlament pentru o intalnire cu el. 

 

In tarile din Estul Europei sunt numit <Maestro>. Ma simt flatat, dar nu cred ca acest cuvant ma caracterizeaza. Sunt un autodidact, un barbar in muzica. Pe de alta parte multi italieni, tocmai cei pe care ii reprezint, spun despre mine ca nu sunt un muzician adevarat. Nici asta nu este adevarat. Mi-ar placea sa fiu recunoscut pentru ceea ce sunt: o persoana care isi face treaba cu multa pasiune”, se destainuie cantautorul. 

 

Succesul lui a strabatut lumea inca de la inceputul carierei sale. In anul 1975 a avut primul sau success in Franta, cand Joe Dassin traduce unul dintre cantecele lui Toto Cutugno. I-au cantat melodiile Dalida, Johny Hallyday, Sheila si zeci de cantareti italieni mai mult sau mai putin faimosi. 

 

Pana sa ajunga in spatiu, melodia “L’Italiano” va rasuna duminica seara (13 Martie 2016) din Sala Polivalenta de la Cluj-Napoca, artistul fiind invitat sa sustina un concert dedicat Zilei Femeii, care se numeste „Best Of” si va cuprinde toate hiturile care l-au consacrat pe artist. Fanii care inca nu si-au rezervat un loc o pot face de la casieria Salii Polivalente, de la Libraria Librarium Universitatii, de la agentia de bilete a Teatrului National, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio, din agentiile TUI TravelCenter sau online de pe BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro! 

 

Concertul „TOTO CUTUGNO” va avea loc pe 13 Martie 2016 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook