”MasterChef” ar putea să nu se mai difuzeze. Adi Hădean e cel care a detonat totul

 

După ce s-a zvonit că Adi Hădean nu va mai face parte din echipa de la Masterchef, acum sunt informații că show -ul nu va mai fi produs ăn acest an. 

 

Surse din apropierea show-ului au declarat pentru Click! că Chef Hădean a fost sfătuit să renunţe la emisiune pentru alte contracte mai bănoase. ”Vinovată” de această schimbare de atitudine ar fi în mare măsură soţia chef-ului, care se ocupă îndeaproape de cariera acestuia.

 

S-ar părea că Adi Hădean are oferte și de la alte televiziuni şi că ar fi tentat să le dea curs. Fără bucătarul clujean, producătorii vor să schimbe toți jurații și chiar să amâne show -ul.

 

Momentan, producătorii se gândesc să facă mai multe schimbări în show, dar toate aceste modificări i-au făcut să întârzie foarte mult filmările. Anul trecut pe vremea aceasta filmau deja de ceva vreme, anul acesta nici măcar nu au terminat preselecţiile. Mai au şi problema juraţilor, care nu sunt încă aleşi. Cei de la Pro TV îşi doreau să rămână echipa intactă, însă nu s-a putut. Asta îi va da peste cap şi este posibil să apară schimbări în grila de toamnă”, a mai spus sursa citată.

 

E posibil ca Master Chef să fie difuzat anul viitor, în locul emisiunii Bake Off, care este programat atunci cu sezonul doi. Oricum, în grila de programe există foarte multe proiecte”, au mai declarat sursele de pe platourile de filmare de la “MasterChef”.    

Comentarii Facebook