Miercuri 24 Aprilie

Maruta, despre divortul lui Arpad Paszkany: "Anne este o fata de nota 10"


Catalin Maruta il apara pe Arpad Paszkany, si pe iubita acestuia, Anamaria Feher, cu care isi petrece vacantele de cativa ani, intr-un mesaj postat pe blogul personal.

Maruta este derajat de faptul ca Anamaria a fost prezentata ca dansatoarea Andrei sau ca "amanta lui Arpi".

"Ceea ce numesc ei malitios 'amanta' inseamna, de fapt, ca Anne e iubita oficiala a acestui om de ani buni. Au fost impreuna si la nunta mea. Anne e o fata muncitoare, a dansat si pentru Andra si am avut ocazia s-o cunosc foarte bine, e o fata de nota 10. Da, are putin peste 20 de ani, dar cine o cunoaste stie ca e o fiinta extraordinara, eleganta, decenta, fina, care era in stare sa alerge intr- o zi de la Cluj la Bucuresti ca sa danseze pentru Andra, apoi sa fuga imediat inapoi, la Cluj, pentru ca avea examen", a spus pe blog vedeta ProTV.

Maruta este de parere ca Paszkany este "vanat" acum pentru ca ani buni a tacut in legatura cu problemele sale conjugale.

"Oamenii care il judeca nu iau in calcul faptul ca, sa fim seriosi, daca un om se desparte de sotie, poate ca are motivele lui. in fond, cine stie exact ce se petrece in interiorul unei casnicii?. Nu am negat niciodata ca Arpi si Anne sunt prietenii nostri, poate chiar cei mai buni, cu atat mai mult stiu despre ce vorbesc, atunci cand afirm ceva legat de ei, fiindca eu cunosc situatia mult mai bine decat multi", a mai precizat vedeta ProTV.

 

Cuplul Catalin Maruta si Andra a fost in ultimii ani mai multe ori in vacanta cu Arpad Paszkany si iubita acestuia, Anamaria Feher, in Dubai si Spania.

 

Citeste si...

Paszkany divorteaza! Patronul CFR Cluj a ales sa ramana cu amanta sa, cu 20 de ani mai tanara

Arpad Paszkany a vorbit despre divortul de sotia lui Kinga! VEZI ce a declarat - VIDEO

Comentarii Facebook