Miercuri 24 Aprilie

Marius Moga a fost înlocuit în juriul de la Vocea României. Ce i-a transmis artistul noului jurat VIDEO



Marius Moga a făcut parte din juriul emisiunii ”Vocea României” încă de la prima ediție, însă acum acesta se pare că a fost înlocuit.

Astfel, în noul sezon al concursului, scaunul lui Moga va fi ocupat de către Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie.

Compozitorul, care a câștigat de curând prima ediție a emisiunii Vocea României Junior, i-a transmis și un mesaj înlocuitorului său, printr-un mesaj video postat pe Facbook.

Adrian Despot, mă bucur foarte tare ce am încercat și am făcut pe scaunul din dreapta cum te uiți la televizor de la Vocea României. Cred că nu se putea găsi un om mai valoros și mai respectat în muzica românească care să continue bătălia pentru voci. Își doresc să ai parte de un sezon minunat, să găsești cele mai tari voci și să ții piept colegilor care, își dai seama că au ceva experiență – că fiecare a făcut asta de câțiva ani. după cum vezi, eu mă simt foarte bine aici, cu colegele mele, Andra și Inna, și sper să ai cel mai mare succes anul acesta la Vocea României, fiindcă stai pe scaunul pe care am stat eu”, i-a transmis Marius Moga lui Adrian Despot.

Despot nu este pentru prima oară în postura de jurat, acesta mai făcând parte și din juriul emisiunii ”Megastar”, difuzată în anii 2000 pe Prima TV.

Comentarii Facebook