Maria Nazionale a ajuns la Cluj, unde va susține un mult așteptat concert. Ce crede despre publicul din România



Celebra cântăreață napoletană Maria Nazionale a ajuns vineri dimineața la Cluj-Napoca, unde va susține cel de-l doilea concert din România.

Maria Nazionale va beneficia de o scenă mare, unde vor fi amplasate lumini speciale, exact cum dorește.

Când sunt pe scenă nu îmi place să am lumini foarte puternice, pentru a putea vedea publicul mai bine”, a spus Maria Nazionale.

Artista are și o zi dedicată pentru a vizita orașul, organizatorii concertului aranjând un tur al municipiului.

Ziua de sâmbătă va fi dedicată vizitării orașului”, a mai precizat artista.

Maria Nazionale, care și-a început cariera la frageda vârstă de 13 ani, povestește că muzica napoletană i-a intrat în sânge inevitabil în timp ce locuia cu bunica sa.

Când eram mică și locuiam cu bunica mea, în fiecare duminică cumpăra câte un disc cu muzică napoletană să ascultăm. Inevitabil mi-a intrat și mie în sânge acest stil muzical”, a mărturisit câtăreața.

După ce a susținut concertul din București, la care au participat și numeroase celebrități autohtone, artista a precizat că publicul din România este unul cald și legat de rădăcinile sale.

Publicul din România este un public cald, care încă este legat de rădăcini. Față de italieni, un popor care mi se pare puțin pierdut din punct de vedere muzical, al televiziunii și al teatrului, românii și-au păstrat aceste rădăcini”, a spus Maria Nazionale.

Maria Naționale, care era așteptată la Cluj-Napoca încă din această primăvară, va susține un concert, duminică, 5 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor Horea Demian.

Potrivit celor de la Amprenta Advertising, până acum au fost vândute peste 2.000 de bilete la spectacol.

Comentarii Facebook