Maria Ciobanu și-a făcut operații estetice la 77 de ani. Cum arată după lifting facial FOTO



Celebra cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu s-a întors în România după o absență destul de lungă, însă aceasta este puțin ”schimbată”.

Timp de aproape un an, medicii i-au interzis Mariei Ciobanu se mearga cu avionul, avand in vedere ca are probleme cu tensiunea. In cele din urma, artista a reusit sa ajunga pe plaiuri mioritice si se pare ca primul lucru pe care l-a facut a fost sa calce pragul medicului estetician, potrivit cancan.ro

Aceasta nu este prima intervenție a artistei, un apropiat al acesteia precizând că este deja la al patrulea lifting facial.

"Ea isi face de multi ani astfel de operatii. A fost a patra oara cand si-a facut lifting facial. Merge destul de des si isi injecteaza botox pentru a-si acoperi ridurile, iar mai noi si-a ridicat si pleoapele.

Din nefericire, operatia nu a avut efectul dorit, iar acum arata chiar ciudat. Are mereu o expresie de uimire pe fata, desi ea are o atitudine normala. Bine, s-ar putea sa fie o situatie temporara. Zilele trecute a avut un concert, iar colegii dansei au ramas muti de uimire atunci cand au vazut-o.

Nu trebuie sa fii vreun cunoscator ca sa iti dai seama ca si-a facut interventii chirurgicale", a declarat un apropiat al artistei, pentru CANCAN.ro.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook