Mare expoziţie de rochii de mireasă MAYA FASHION numai în acest weekend la Iulius Mall(P) VIDEO


 
Cauţi o rochie de mireasă elegantă şi romantică, dar totodată la un preţ bun şi dacă se poate să fie şi ceva deosebit care să atragă privirile tuturor şi dacă e şi de marcă atunci e perfect ...la noi ai găsit:  Maya Fashion face visele tale să
devină realitate!

În weekendul 6-8 iulie salonul Maya Fashion, situat pe bdul Eroilor nr 12 ap7 A etajul 1, îşi mută locaţia pentru 3 zile în încinta Iulius Mall la parter. Dacă nunta se apropie cu paşi repezi, timpul se scurge şi nu ai timp să te ocupi în timpul săptămânii de rochia ta de mireasă sau de costumul lui de mire, acum e momentul. În weekend poţi rezolva cea mai mare parte a sarcinilor care îţi revin înainte de nuntă: rochia de mireasa şi ţinuta partenerului tău...a stimatelui MIRE, care bineînţeles visează şi el ceva simplu, clasic dar totodata ceva deosebit şi croială slim.

Dacă visezi ca în ziua nunţii să porţi o rochie unică care să atragă priviri, Maya Fashion în colaborare cu Men's Club vă aşteaptă, începând de vineri ora 10.00 până duminică ora 22.00, la o elegantă prezentare a rochiilor de mirese şi costume de miri. Poate, dacă îţi faci timp vineri şi sâmbătă seara dupa ora 19.00 vei reuşi să iei parte şi la prezentarea pe podium a rochiilor şi a ţinutelor pentru miri în cadrul căreia ai şansa să primeşti cadou de nuntă un voucher foarte consistent, aşa ca să mai uşurăm munca mirilor când scot banii din buzunar pentru rochia Alesei inimii lui.

Rochiile sunt creaţii clasice dar aduse la nivelul noului, imbinând elemente de feminitate cu stilul elegant şi romantic. Creaţiile Maya Fashion by  Mariane Florea sunt unice, crează confort, naturaleţe, bună dispoziţie, relaxare şi o prezenţă memorabilă.
 
Rochiile Maya Fashion® by Mariana Florea sunt puse în valoare prin folosirea unor ţesături atent alese, pe bază de fibră naturală (mătase). Materialele sunt importate din Italia, Spania şi Franţa de la furnizori renumiţi pentru calitatea deosebită a ţesăturilor, acestea fiind permeabile la vapori şi aer, au un drapaj fluid, curgător şi sunt foarte plăcute la atingere.
 
Nu uita: în acest weekend, 6-8 mai, salonul Maya Fashion & Men's Club va aşteaptă la expoziţia din Iulius Mall unde se vor putea achiziţiona rochii de mireasă Maya Fashion  şi costume de mire Men's Club. Sâmbătă şi vineri seara, după ora 19.00, vor avea loc prezentări pe podium cu colecţiile Maya Fashion and Men's Club.
 
Pentru informaţii sau programări sunaţi la 0755.708789.

www.mayafashion.ro

 

 

 


Comentarii Facebook