Maraton de stand-up, pe acoperișul parcării de la Primăria Cluj! Șase artiști consacrați îi vor amuza pe clujeni


Primul Rooftop maraton de stand-up comedy din țară se organizează, săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca.

Evenimentul are loc în 24 august, iar șase dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy de la noi din țară: Teo, Vio, Costel, Mincu, Maria Popovici și Andrei Ciobanu, îți dau întâlnire, timp de trei ore.

Locația evenimentului este una inedită, parkingul central al Primăriei, un spațiu absolut special care oferă o imagine fermecătoare asupra orașului din inima Transilvaniei, unde vei gasi și un bar dotat cu băuturi pentru toate gusturile.

Spectacolul este format din două momente artistice cu o pauză de 30 de minute, care iți vor oferi un moment de respiro.

Accesul se va putea face de la orele 18:00, tonul distracției va fi dat de la orele 19:00 de cele două generații de stand-up comedy, care promit un show unic.

Înzestrați cu umor, talent și energie, artiștii vor crea un cadru potrivit pentru o seară pe cinste. În prima parte, Maria Popivici, câștigătoarea celei de a 2-a ediții iUmor, Mincu și Andrei Ciobanu, autorul bestsellerului din 2016 "Suge-o Ramona" vor sparge gheața și vor oferi momente comice care vor ridica publicul în picioare. A doua parte a maratonului va fi susținut de cei trei monștrii sacrii: Teo, Vio și Costel cunoscuți și drept ”Sfântă Treime” a stand-up-ului românesc.

În cazul în care, vremea se va înrăutăți, maratonul va fi găzduit de Casa de Cultură a Studențiilor.

Pentru informaţii și bilete accesaţi:

- https://www.biletmaster.ro/ron/Production/473884/Fisc-ROOFTOP-EDITION

- https://www.facebook.com/events/1449509311796019/

Comentarii Facebook