Magazin NYX PROFESSIONAL MAKEUP, inaugurat la Iulius Mall Cluj - FOTO

 

Iulius Mall Cluj a deschis primul magazin din regiune al brandului NYX PROFESSIONAL MAKEUP.

 

NYX Professional Makeup ocupă o suprafață de aproximativ 110 mp, la etajul 1 al Iulius Mall Cluj, în imediata vecinătate a Cinema City, și le propune clienților o gamă completă și personalizată de produse de înfrumusețare de calitate superioară. În acest week-end, pe 5 și 6 mai 2018, pasionatele de make-up sunt invitate la evenimentul oficial de inaugurare. În fiecare zi, primele 300 de cliente vor primi cadouri.

 

Sâmbătă, de la ora 19.00, bloggerițele de fashion Alina Ceușan și Carmen Grebenișan le vor dezvălui mici trucuri de frumusețe, iar duminică, de la aceeași oră, vor face cunoștință cu Flavia Florea, câștigătoarea NYX Cosmetics Face Awards din 2017. Câte 50 de cadouri surpriză au fost pregătite și pentru aceste masterclass-uri, care le vor fi oferite primelor persoane înscrise „first in line” și care participă la întreg evenimentul. Mai multe detalii despre Grand Opening sunt disponibile pe pagina de Facebook NYX Professional Makeup România. 

 

Pentru make-up artiști sau pentru cei care pur și simplu sunt pasionați de cosmetice, brandul de peste Ocean propune peste 2.000 de produse profesionale. De la farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide şi clasice, mascara, gene false, la pensule şi alte accesorii, articolele NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele de machiaj ale specialiștilor din întreaga lume. Varietatea foarte mare de culori și nuanţe, dar mai ales calitatea excelentă a produselor, reprezintă cartea de vizită a NYX Professional Makeup și motivele pentru care este un brand apreciat la nivel internațional. 

 

NYX Professional Makeup a fost creat în 1999, chiar în inima oraşului Los Angeles. Brandul  este prezent la nivel internaţional, atât prin magazine specializate de cosmetice, cât şi prin locațiile proprii. În Europa, brandul este disponibil în peste 300 de magazine, inclusiv în reţeaua de parfumerii Douglas, Selfridges şi Boots, unde este cotat ca fiind cel mai bine vândut brand de make-up.

 

Magazinul din Iulius Mall Cluj este cel de-al cincilea inaugurat în România, după cele din orașele București și Constanța.

Comentarii Facebook