Image 1 of 2

Divertisment

LITCHI - waffe belgiene gustoase, acum și în Iulius Mall Cluj (P)

  

De curând, la Iulius Mall Cluj s-a deschis Litchi, locul în care ești răsfățat cu aromele îmbietoare ale waffelor belgiene. Pufoase, aromate și în combinații savuroase, deliciile Litchi cuceresc orice pofticios.

Noua locație Litchi din Iulius Mall Cluj, situată în zona food court, este destinația perfectă pentru pasionații de dulciuri. Simțurile îți vor fi încântate cu cele mai apetisante waffe, pufoase și proaspăt făcute. La micul dejun, după prânz sau în orice pauză de dulce, deserturile Litchi sunt alegerea ideală. Sunt fragede, gustoase și disponibile în 12 combinații de arome, dintre care opt dulci și patru sărate. De aceea, îți va fi aproape imposibil să te mulțumești doar cu una! Mai ales că temperaturile de afară se pot combate cu un preparat cald și delicios.

Multă ciocolată, dulceață, caramel, înghețată sau fructe sunt câteva dintre opțiunile pe care le poți încerca la Litchi din Iulius Mall Cluj. Iar pentru un gust desăvârșit, waffele sunt asezonate cu topping-uri și condimente, care fac desertul memorabil. Litchi are propuneri savuroase și pentru cei care vor ceva bun, dar nu dulce: waffe cu brânză și șuncă sau în stil italian, cu sos de roșii, oregano, mozzarella și măsline.

Pentru ca răsfățul să fie complet, poți acompania dulcele preferat cu o multitudine de variante de băuturi pe bază de cafea sau cu shake-uri făcute după rețete interesante, cu arome KitKat, Snickers, Oreo și altele. Iar dacă vrei să te bucuri de minunatele delicii și acasă sau la birou, echipa Litchi va fi încântată să ți le ofere la pachet.

15-11-2017, 14:54
82 vizualizări
1 comentarii
Mișu15-11-2017, 18:47
Cel mai probabil niște mizerii congelate și doar coapte la noi. La ăia nici făina nu-i cum trebuie - albită cu clor și bromurată, vai de cei care o mănâncă! În armată se punea bromură în ceai ca să nu sărim gardul la femei, acum se face pe o scară cu mult mai largă.

Cele mai citite ştiri din Divertisment

3757 vizualizări
22-6-2018, 10:18
Cel mai bogat clujean, Ștefan Vuza, s-a logodit cu un fost manechin» Vezi tot
718 vizualizări
22-6-2018, 12:43
UNTOLD 2018 - WOLF SPIRIT! Descoperă povestea noului capitol UNTOLD» Vezi tot
183 vizualizări
21-6-2018, 11:04
MAI se ocupă cu postări amuzante pe Facebook: Dialog fabulos între un șofer și o polițistă» Vezi tot
79 vizualizări
20-6-2018, 10:48
Bianca Drăgușanu a vorbit despre milionarul Tristan Tate și relația cu el» Vezi tot
54 vizualizări
20-6-2018, 15:57
Se schimbă încă un jurat de la Vocea României. Cine îi ia locul lui Adrian Despot» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?