Leonard Miron a avut probleme în cuplu, după ce a recunoscut că este homosexual

 

Leonard Miron a recunoscut că este homosexual în 2012, iar acum trăiește la Londra alături de iubitul lui. 

 

Leonard și-a recunoscut orientarea sexuală fără să se consulte însă în prealabil cu iubitul lui, Miguel, declanșând un scandal în cuplu. ”Nu i-am spus şi, într- un fel, nu a fost corect. Miguel este un tip cu foarte mult bun simţ şi decenţa este litera de lege în viaţa lui, în viaţa noastră. După prima emisiune, s-a supărat că am făcut public un amănunt care ţinea de viaţa noastră personală. Apoi, după ce am stat mult de vorbă, m-a susţinut”, a povestit acum Leonard.

 

Cei doi s-au împăcat și se simt foarte ”liberi” în Anglia. ”Am început să folosesc mai mult pluralul decât singularul şi să semnăm amândoi felicitările şi sms-urile de sărbători. Cred că schimbarea a fost mult mai importantă în rândul celor din jurul nostru”, a povestit el pentru Libertatea.

 

Ba mai mult se vor muta ”la ţară”. ”Am descoperit Bramley, un sat în comitatul Hampsihre. Am optat pentru o casă micuţă, cu două dormitoare, terasă şi grădină. Este a noastră şi are personalitate, altceva nu contează. E aşa de multă linişte, încât te dor urechile”, spune, mândru, Leonard Miron.

Comentarii Facebook