La Turda va veni formatia Genesis Klassik. Primarul Tudor Stefanie a uitat ca Phil Collins nu mai canta cu Genesis EXCLUSIV


Reprezentantii agentiei MSA au facut lumina in privinta presupusului concert al lui Phil Collins la Turda: "va veni formatia Genesis Klassik. Nu a fost vorba niciodata sa vina si Phil Collins".

Directorul de evenimente al agentiei MSA, Horea Marc, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "negocierile s-au dus cu formatia Genesis Klassik si nu s-a vorbit niciodata cu Phil Collins, care nu mai canta cu Genessis de mai mult de 10 ani. Zilele municipiului Turda vor fi inchise de formatia Genesis, in care membrul cel mai important este Ray Willson", a spus Horea Marc.

Trupa Genesis Klassik canta hit -urile fostilor membrii Genesis, in frunte cu Phil Collins, care a parasit formatia in 1996.

Primarul municipiului Turda, Tudor Stefanie, a anuntat in urma cu cateva zile ca tratativele pentru aducerea lui Phill Collins la Zilele Orasului Turda sunt avansate.

Directorul de evenimente MSA, Horea Marc, a precizat ca "a fost vorba despre o neintelegere si lipsa de informare. In 28 august, timp de 90 de minute, la Turda va canta formatia Genesis Klassik, incepand cu ora 21.00, in inchiderea festivalului".

 

Comentarii Facebook