Kevin Spacey, acuzat din nou de hărțuire sexuală. Fiul unui celebru actor susține că a fost pipăit chiar de față cu tatăl său



Kevin Spacey este din nou acuzat de hărțuire sexuală, de această dată de Harry Dreyfuss, fiul celebrului actor Richard Dreyfuss.

Potrivit declarațiilor acordate portalului Buzzfeed News, faptele au avut loc în 2008, când Harry Dreyfuss avea doar 18 ani.

Tânărul l-a însoțit pe tatăl său acasă la Spacey pentru a citi scenariul la o piesă de teatru. Actorul a profitat pentru a se apropia de el, a-i pune mâna pe picior și a-l mângâia apoi pe părțile intime. Un incident pe care tânărul a evitat să-l povestească ani de-a rândul inclusiv tatălui său, scrie Mediafax.

"Nu-l credeam pe Kevin interesat de mine, era un bărbat adult, un erou, șeful tatălui meu, categorii în care nu există loc pentru interacțiuni sexuale. Pe de altă parte, nu l-am crezut în stare să se apropie astfel de mine chiar și în prezența tatălui meu. Și totuși mâna lui a rămas acolo", a povestit Harry Dreyfuss, care a explicat că tatăl său nu și-a dat seama de nimic.

La început nu i s-a părut un lucru anormal, dar cu trecerea anilor această purtate a lui Spacey — pe care l-a calificat drept un prădător sexual — a văzut-o din altă perspectivă: "Nu a fost o poveste amuzantă. Sper ca relatarea mea să-i inspire și pe alții să denunțe ceea ce au crezut că nu pot să spună cu voce tare".

Comentarii Facebook