Katia Carbune, câștigătoarea Next Star, a înregistrat prima ei piesă în studioul lui Smiley, Hahaha Production - VIDEO

 

Artista din Cluj-Napoca, Katia Cărbune (11 ani), câștigătoarea concursului de talente Next Star a povestit, în direct, la emisiunea ”Răi de buni”, de la Antena Stars, cum a înregistrat prima ei melodie la studioul lui Smiley, HaHaHa Production.

 

În emisiunea lui Mihai Morar, Katia Carbune și-a cântat una dintre cele patru melodii compuse până acum și a revăzut momentul de la Next Star, când Stela Popescu și Alexandru Arșinel au anunțat câștigătorul marelui trofeu. 

 

Katia este astfel primul câștigător al unui concurs de talente pentru copii din România care își continuă cariera, fiind cooptată de o casă de producție. Ea are până în acest moment patru melodii compuse și interpretate de ea, dar susține că mai lucrează și la alte două.

 

Vreau să le spunem oamenilor că pentru tine nu se oprește totul aici. Nu mergi cu trofeul acasă și îți continui viața, pentru tine abia acum începe viața (de artist).

 

După ce am dat cântecul tău la radio, am primit sute de mesaje de la ascultători care ne-au întrebat ”Cine e fetița?”, ”Vrem să mai dați încă o dată play, melodiei!”. Acela a fost momentul când am zis că tu trebuie să mergi mai departe cu talentul tău. Am început apoi să mă interesez la cele mai tari studiouri de producție din București și am trimis piesa ta. Primul răspuns primit a fost de la Șerban Cazan și Smiley, de la Hahaha Production, care mi-au spus că e senzațional ce aud. Azi ai fost în studio la ei, nu?”, a întrebat, uimit, Mihai Morar.

 

 

Da, Da!”, a replicat, entuziasmată, Katia. ”Tu știi câți cântăreți din țara asta ar vrea să ajungă acolo”, a întrebat, apoi, Mihai Morar. ”Sincer, nu!”, a răspuns Katia. ”Toți, toți ar vrea să ajungă în studioul lui Smiley!”.

 

Ziua de azi a fost grozavă. Prima dată am intrat acolo și totul era colorat. Am discutat cu Smiley. Mi-a spus că melodiile mele crede că vor ajunge foarte mari și că voi putea fi artistă și în celelalte țări. Am avut puține emoții când am înregistrat piesa, pentru că nu mai făcusem asta niciodată, chiar atât de serios”, a povestit Katia.

 

 

Foto: Katia și Smiley, la Studioul Hahaha Production

 

În studio a fost foarte frumos. Am văzut cum se produce o melodie. Mi-a arătat producătorul cum va suna cu viori și era totul impecabil. Mie mi-a plăcut cum a ieșit totul”, a mai spus Katia.

 

Katia a mai povestit cum a fost îmbrățișată de colegi după ce s-a întors la școală cu trofeul Next Star.

 

Foto: Katia și Șerban Cazan, producător Hahaha Production

 

Mihai Morar a adăugat, pe finalul intervenției, că a vorbit și el cu Smiley pentru a vedea cum au decurs înregistrările. ”Am vorbit cu Smiley, după ce ai fost în studio, la Hahaha Production, și mi-a spus că el nu a auzit în viața lui așa ceva. La 10 ani să ai niște idei și mesaje atât de puternice, a zis că nu a văzut până acum. Ai o stea acolo sus”, a spus Mihai Morar. 

 

 

Pe finalul emisiunii, Katia Carbune a interpretat prima ei melodie, care a trimis-o în finala Next Star, ”My heart is breathing you!”.



 



Comentarii Facebook