Jucători profesioniști de Kendama din Israel fac spectacol, în week-end, la Iulius Mall Cluj


Iulius Mall Cluj lansează o invitație pentru pasionații de kendama de a-i întâlni pe unii dintre cei mai iscusiți mânuitori ai acestui joc, la nivel internațional. Așa că pregătește-ți kendama și vino sâmbătă la Iulius Mall, să faci spectacol alături de cei mai buni jucători din lume! Te așteaptă concursuri, demonstrații și multă distracție.

Dacă te numeri printre cei pentru care jocul kendama este un mod de relaxare și o sursă de energie, atunci avem propunerea perfectă pentru tine de a-ți petrece ziua de sâmbătă. La Iulius Mall vor veni cei mai buni jucători din Israel, de la care vei putea lua lecții și care te vor inspira să devii mai bun. De la ora 14.00, la parter, ai întâlnire cu Liad Kotlarker, jucătorul momentului în lume, care s-a clasat pe locul III la Kendama World Cup 2017. Alături de acesta, în vizita sa pentru prima dată în România, vor fi prezenți alți trei profesioniști, care fac parte tot din Kendama Israel: David Vidislavski, Aviram Lugassi și Ole Bohl. Invitații speciali au pregătit demonstrații și concursuri, însă își vor păstra energia și pentru sesiunile de autografe. Te așteptăm să îți cunoști idolii, dar și să câștigi premii pentru pasiunea ta.

Kendama este un joc de inspirație japoneză, care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea abilităților de coordonare, atenția, concentrarea și perseverența, fiind o opțiune antrenantă de petrecere a timpului liber.

În continuare, începutul școlii este motiv de bucurie pentru clienții Iulius Mall Cluj. Până pe 17 septembrie, te invităm să descoperi „The school of back to school”. Dacă faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei în perioada campaniei, te așteptăm cu bonurile fiscale la centrul de premiere, amenajat chiar lângă Centrul Info Iulius Mall Cluj, unde vei fi înscris electronic. Dacă te numeri printre primii 100 de participanți din fiecare zi, vei primi garantat un premiu. Poate fi o borsetă haioasă, un joc Kendama pentru antrenamente prelungite, căști audio care să te ajute să iei muzica oriunde cu tine sau băuturi răcoritoare.

Comentarii Facebook