Image 1 of 4

Divertisment

Jocuri inedite de lumini la Castelul Bánffy din Bonţida FOTO

   

Clujenii au avut parte, joi seară, la Castelul Bánffy din Bonţida, de lumini şi de o atmosferă cu totul şi cu totul specială.

Aceştia au luat partea la un exerciţiu de imaginaţie în care au fost invitaţi să testeze limitele dintre sacru şi profan într-un decor şi o atmosferă inedită.

Evenimentul combină diferite secvenţe artistice precum: o prezentare de modă, un concert de muzica live, muzică electronică şi un audio-video live set, scrie clujlife.ro

Locaţia a fost atent aleasă în ton cu tematica evenimentului. A fost un spatiu generos cu rezonanţă istorică strâns legat de istoria oraşului Cluj.

În noaptea dintre 30 şi 31 august a avut loc fenomenul astrologic de Lună albastră, adică a doua lună plină din aceeaşi lună calendaristică. Luna albastră este fenomen rar şi a avut loc doar de 4 ori în ultimul secol. Mitologic vorbind, Luna albastră este asociată cu eliberarea spiritelor necurate care dau naştere haosului pe Pământ.

Petrecerea a avut două părţi, cu decoruri diferite, momente artistice diferite respectiv băuturi şi catering diferite, aspecte care se vor intersecta în momentul metamorfozei,trecere marcata prin momente artistice.

În prima parte cei prezenţi au fost întâmpinaţi cu welcome drinks, bufet suedez, într-un decor predominant alb, pur, cu acompaniament de camera. În a doua parte totul totul a devenit draconic, castelul va fii iluminat în roşu, decorurile albe vor fii acoperite cu sânge artificial, întră în joc focul iar noaptea va continua cu muzica de club.

 

Foto: clujlife.com

 

 

 

 

31-8-2012, 13:06
6 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Divertisment

106 vizualizări
22-6-2018, 10:18
Cel mai bogat clujean, Ștefan Vuza, s-a logodit cu un fost manechin» Vezi tot
93 vizualizări
22-6-2018, 12:43
UNTOLD 2018 - WOLF SPIRIT! Descoperă povestea noului capitol UNTOLD» Vezi tot
58 vizualizări
20-6-2018, 10:48
Bianca Drăgușanu a vorbit despre milionarul Tristan Tate și relația cu el» Vezi tot
18 vizualizări
21-6-2018, 11:04
MAI se ocupă cu postări amuzante pe Facebook: Dialog fabulos între un șofer și o polițistă» Vezi tot
15 vizualizări
20-6-2018, 15:57
Se schimbă încă un jurat de la Vocea României. Cine îi ia locul lui Adrian Despot» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?