Divertisment

Iulius Mall te invită la ”Slipperycious Game Days”, competiție amuzantă, pe platoul Cluj Arena

  

Ești pasionat de sport și îți place mișcarea? Iulius Mall Cluj lansează provocarea „Sliperycious Game Days”! Te așteaptă patru zile cu cea mai haioasă competiție, iar dacă vei fi învingător, te ajutăm să te echipezi pentru activitatea sportivă preferată.

Iulius Mall susține Sports Festival 2018, eveniment ce reunește cele mai îndrăgite sporturi, în perioada 14 – 17 iunie 2018, la Cluj-Napoca. Pentru că ne-am asumat misiunea de a încuraja un stil de viață activ, ți-am pregătit o competiție distractivă și energică. Indiferent de ce vârstă ai și care este sportul tău preferat, te așteptăm la „Slipperycious Game Days”, de joi până duminică, în intervalul orar 15.00 – 19.00, pe platoul Cluj Arena. Aici am amenajat o cursă cu obstacole, la care se vor „duela” câte doi concurenți simultan. Te poți înscrie direct la echipa Iulius Mall prezentă pe teren, dacă aduci o pereche de teniși vechi, cu șireturi, și un zâmbet larg.

Vrei să știi care este provocarea? Vei aluneca pe tobogan, vei arunca mingea la coșul de baschet, vei alerga și, la final, îți vei lăsa mărturie dovada pasiunii tale pentru sport – o pereche de teniși folosiți. Cel mai bun dintre concurenți va putea alege un talon răzuibil, care ascunde trei tipuri de premii: vouchere de cumpărături în valoare de 200 de lei sau de 50 de lei la magazinul Sport Vision din Iulius Mall Cluj ori o pereche de flip-flops. Dacă te-ai clasat pe locul doi, vei primi o invitație la sărituri pe trambulinele Iulius Jump.

Vino să iei startul distracției alături de Iulius Mall, la „Slipperycious Game Days”, de joi până duminică, pe platoul Cluj Arena!


13-6-2018, 17:41
42 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Divertisment

6 vizualizări
30-1-2013, 22:14
EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO» Vezi tot
4 vizualizări
31-7-2018, 16:29
VIDEO viral pe Facebook! S-a îmbrăcat provocator și a râs de cei care i-au bătut obrazul » Vezi tot
4 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot
4 vizualizări
16-6-2016, 14:47
Băile termale de la Nyirbator, perla de lângă granița Româno - Maghiară - FOTO» Vezi tot
4 vizualizări
10-8-2013, 16:31
Roxana Vancea, poze fără sutien la piscină. HOT or NOT - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?