Iulius Mall le pregătește o surpriză copiilor. Se deschide Labirintul Oițelor Vesele

 

Copiii se pot aventura în Labirintul Oițelor Vesele și pot câștiga un ou de ciocolată de 8 kg, la Iulius Mall Cluj

 

Iulius Mall Cluj le-a pregătit prichindeilor o surpriză în ton cu energia și curiozitatea lor. În așteptarea Iepurașului de Paște, cei mici au prilejul de a explora un labirint și de a desena propriile povești, iar pentru curajul și talentul lor vor fi răsplătiți cu multă ciocolată. 

 

Până vineri, 29 aprilie 2016, ștrengarii sunt provocați să descopere ”Labirintul Oițelor Vesele”, amenajat în Curtea de Onoare Iulius Mall. Curajoșii vor intra în labirint și, folosindu-se de ingeniozitate, vor căuta ouăle de Paște ascunse. Spre marea lor bucurie, joaca le va fi răsplătită cu delicii din ciocolată belgiană. Dincolo de caracterul ludic, ”Labirintul Oițelor Vesele” este o activitate care permite dezvoltarea spiritului de orientare și a perspicacității. Astfel, copiii de până la 11 ani dornici de un mod distractiv și, totodată, educativ de a petrece săptămâna ”Şcoala Altfel” sunt așteptați în „Labirintul Oițelor Vesele”, din Iulius Mall. Iepurașul va fi prezent pentru a-i premia pe copii de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 20.00. 

 

Surprizele pentru năzdrăvani continuă la Iulius Mall! Cei mici pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare este visul oricărui copil – un ou de ciocolată care cântărește 8 kg. La intrarea în „Labirintul Oițelor Vesele”, fiecare copil primește un pliant, iar în interiorul acestuia va trebui să realizeze un desen cu tematică pascală. Picturile vor fi expuse de jur împrejurul labirintului, iar taloanele de participare la tombolă vor fi introduse în urna din labirint.

 

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, pe 29 aprilie. Norocosul va putea împărți cu prietenii și familia oul gigant din ciocolată belgiană Leonidas.

Comentarii Facebook