Iulius Mall Cluj deschide ”Fabrica de cadouri” și oferă 6.000 de premii clienților săi



În luna decembrie, la Iulius Mall Cluj se deschide „Fabrica de cadouri” pentru clienții săi. Dacă te transformi în ajutor al Moșului și pornești prin magazinele preferate în căutarea celor mai inspirate daruri pentru persoanele dragi ție, ai șansa să fii chiar tu surprins cu un cadou. Până în Ajun de Crăciun, la Iulius Mall vin cadourile pe bandă rulantă pentru tine!

Este oficial! Sezonul cadourilor a început, iar la Iulius Mall Cluj aduce nenumărate surprize și celor care îmbracă rolul de ajutor al Moșului. Așa cum ți-am promis, în luna decembrie, redeschidem „Fabrica de cadouri” pentru clienți. Campania dedicată sărbătorilor de iarnă se desfășoară în perioada 1 – 23 decembrie 2017 și te răsfață cu 6.000 de premii.

Ți-am stârnit curiozitatea? Află ce cadouri ți-am pregătit! Zilnic, primii 260 de clienți care au făcut cumpărături în valoare de minimum 300 de lei, pe același bon fiscal sau pe bonuri cumulate în perioada campaniei, și s-au înscris electronic la centrul de premiere vor fi răsplătiți cu premii garantate. Aplicația electonică va afișa tipul de premiu câștigat: fie un multipack cu sticle Coca Cola în ediție de Crăciun, fie un premiu neașteptat. Norocoșii care vor primi cadoul surpriză îl vor putea alege din darurile frumos împachetate, în care vor găsi: vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 50 și 500 de lei la magazinele Melkior, Kitchen Shop, Sole, Adidas, Tezyo, Il Passo, The Body Shop, Millefiori, Cupio, Gett’s Color Bar, Omnia Spa sau Salad Box.

În timpul sesiunilor de cumpărături, te vei bucura și de atmosfera de sărbătoare care s-a instalat la Iulius Mall. În Curtea de Onoare tronează un brad cu o înălțime de 15 metri, decorat cu ursuleți din pluș și nenumărate luminițe strălucitoare. În Atrium, vei vedea căsuța lui Moș Crăciun. Aici vei descoperi Atelierul Spiridușilor, locul unde se pregătesc cadourile pentru prichindeii cuminți, Camera cu Jucării, unde sunt depozitate cele mai frumoase daruri înainte de a fi puse în tolba de catifea roșie, și Camera Moșului, decorată cu balansoar, șemineu și brăduți. Întregul mall este împodobit cu zeci de luminițe și steluțe strălucitoare, iar alte scenete tematice te ajută să porți cu tine spiritul Crăciunului, în căutarea darurilor pentru cei dragi.

Comentarii Facebook