Iulius Mall Cluj are evenimente speciale de Ziua Femeii

 

De 8 martie, Iulius Mall Cluj le invită pe doamne și domnișoare să își sărbătorească ziua răsfățându-se. Pentru ele vor fi organizate evenimente aparte, iar premiile oferite le vor însenina primăvara. 

 

Marți, 8 martie 2016, clienții Iulius Mall Cluj sunt invitați să descopere cum este să ai ”Mamă de Oscar”. În parteneriat cu asociația AMiCUS, persoanele care vor să își exprime aprecierea față de cele mai importante femei din viața lor o vor putea face într-o manieră inedită și amuzantă. În spațiul special amenajat, doamnele vor fi invitate pe covorul roșu, iar persoanele dragi le vor putea oferi mult râvnita disticție ”Mamă de Oscar”. Nominalizarea va fi însoțită de flori, diplome și mesaje de apreciere. Pentru a păstra amintirea momentului emoționant, femeile care primesc marele premiu vor fi fotografiate, iar imaginile vor fi disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Până pe 8 martie, Iulius Mall Cluj le oferă doamnelor și domnișoarelor premii care să le facă să se simtă speciale. Sesiunile de shopping din magazinele preferate le aduc și mai multă fericire. Clientele care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la tombola primăverii. Chiar de Ziua Femeii, în urma extragerii, se va afla marea câștigătoare a campaniei ”Diamonds are forever”, care va fi premiată cu o sesiune de shopping la bijuteria Teilor, în valoare de 2.000 de euro. Alte zece cliente, desemnate prin tragere la sorți, vor avea șansa de a se relaxa în weekend-uri la SPA, pentru două persoane, la SunGarden Resort. În plus, primele 100 de participante din fiecare zi vor fi premiate instant cu vouchere de cumpărături pentru accesoriile ExpoMineralia și produse cosmetice. 

 

Pe 8 martie, femeile care vor să fie adevărate prințese urbane vor putea beneficia și de sesiuni gratuite de make-up și hairstyling, în tendințele noului sezon. În intervalul orar 17.00 – 21.00, specialiștii GETT'S Color Bar și MAC vor fi prezenți în Atriumul Iulius Mall pentru a le răsfăța pe femeile care își doresc un look primăvăratic. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în limita locurilor disponibile.

 

Pentru cei care sunt în căutarea cadourilor perfecte de Ziua Femeii, până pe 8 martie inclusiv, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoară edițiile speciale Bag Expo și Expomineralia. Clienții găsesc o varietate de propuneri de genți, accesorii și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase, care să le încânte pe femei.

Comentarii Facebook