Iubire la Untold! Un neamț s-a îndrăgostit de o româncă, dar i-a scris greșit numele. A găsit-o cu ajutorul Facebook

 

Un neamț care a participat la Untold s-a îndrăgostit de o româncă, dar a avut ghinion când i-a notat numele. 

 

Chris a cunoscut-o pe Andreea la Untold, dar numele tinerei a trecut prin filtrul de autocorecție al telefonului și a fost schimbat. 

 

Chris nu a mai reușit să o găsească pe Facebook, așa că a făcut o pagina pentru a da de Cronton Andrea, Chris looks for 'Cronton andrea'.

 

Salut, sunt Chris din Berlin și caut o fată pe care am cunoscut-o la Untold în ultima zi. Este barman din România, dar nu din Cluj și și-a tastat numele de facebook Cronton Andrea pe telefonul meu, dar din cauza autocorecturii a ieșit schimbat față de ce-a vrut să scrie….Dacă cineva o cunoaște sau știe care ar putea fi numele ei adevărat, vă rog să-mi dați un mesaj. Este blondă, era dată cu ruj roșu și îmbrăcată în negru și avea un zâmbet foarte frumos.. Sper să o găsesc în acest fel. Vă mulțumesc pentru ajutor”, a scris Chris pe pagina de Facebook.

 

Metoda l-a ajutat, pentru că a reușit să dea de Andreea.

 

Am găsit-o! Le mulțumesc tuturor celor care au încercat să mă ajute și au venit cu multe, multe sfaturi… mulțumiri speciale Ancăi Jugănaru, care a găsit-o pentru mine:-) Nu îmi pasă de hateri, dar le mulțumesc persoanelor prietenoase care m-au ajutat… Chiar apreciez asta! Și asta arată ce comunitate grozavă avem la Untold Festival:-)))) Voi sunteți adevărații eroi!!! Ne vedem la anul iar acum sunt nerăbdător să călătoresc în țara voastră!!! A fost un început minunat de vacanță:-)”, a scris tânărul după ce a găsit-o pe Andreea.

 

Comentarii Facebook