Miercuri 24 Aprilie

Inna vrea să înoate cu delfinii. Vezi ce planuri de viitor are artista


Inna a declarat în cadrul unei emisiuni de la Pro Fm că nu și-a atins decât 20% din obiectivele stabilite și că are planuri mari pentru viitor.

"Până acum am atins doar 20% din ce mi-am propus să fac şi mai am restul de 80%, printre care să scot o piesă care să fie pe locul I peste tot, ceva mai sus decât «Hot». Mai am de lucrat la imaginea mea şi de asemenea să mă perfecţionez. Uite, de exemplu, acum am început să fiu şi compozitoare", a declarat artista.

Întrebată ce îşi doreşte să facă pe viitor, Inna a spus că își dorește foarte mult să înoate cu delfinii: "Să înot cu delfinii, aveam această ocazie din Dubai, însă timpul foarte scurt nu mi-a permis şi acest lucru. Îmi doresc să ajung la Sinaia, este locul unde mă relaxez şi unde mergeam destul de des, dar, la fel, nu am mai fost de ceva vreme. Şi de asemenea îmi e foarte dor de vecinii mei din Neptun şi îmi doresc să îi văd cât mai repede".

Inna, pe numele adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, este considerată una dintre cele mai de succes artiste din România. Aceasta a devenit faimoasă în întreaga lume cu ajutorul melodiei ”Hot”, lansată în 2008.

Comentarii Facebook