Îl mai țineți minte pe ”Cristi, bă, Cristi”? Acum are probleme cu legea

 

Eroul clipului ”Cristi, bă, Cristi!”, devenit viral în mediul online, are probleme cu poliția din Motru, Gorj.

 

Cristian Antonescu a condus o mașină deși avea permisul suspendat și nici nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri. Acesta s-a prezentat a doua zi la poliție, dar a dat vina pe o femeie.

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru l-au reţinut, duminică, pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Broşteni, judeţul Mehedinţi. Acesta, în cursul zilei de vineri, ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Motru, nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Ulterior s-a depistat să avea permisul de conducere suspendat”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei de 35 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia şi a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soţului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei Motru şi a precizat că a încredinţat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broşteni. În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 octombrie, poliţiştii motreni s-au sesizat din oficiu, constatând că persoana care a condus autoturismul ar fi bărbatul de 46 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

 

Procurorii l-au eliberat pe bărbat din arest și în cercetează în libertate.

 

Cristian Antonescu este eroul clipului ”Cristi, bă, Cristi!”, în care era mușcat de un câine, dar nu își făcea mari probleme.

Comentarii Facebook