Miercuri 24 Aprilie

Iarna e ca vara, la Hotel President, din Băile Felix! (P)



Există un anumit loc turistic în România unde iarna este ca vara – Băile Felix. Temperatura apelor termale redă căldura verii pe timpul relaxării în bazinele din stațiune. Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan românilor ca și destinație promoțională – Băile Felix – Hotel President 4*.

 



Stațiunea Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din țara noastră. Aceasta se află în Ardeal – jud. Bihor, la o distanță mică de Oradea. Stațiunea este deschisă pe tot parcursul anului și poate fi o alegere bună pentru o vacanță relaxantă și revigorantă, în special, pe timpul iernii.

 

 



Climatul cu ierni blânde şi veri moderate favorizează existenţa unei păduri întinse care conferă staţiunii o atmosferă ideală în orice anotimp, făcându-l propice pentru relaxare şi tratament, încât ploaia sau frigul iernii nu reprezintă nici un impediment pentru o baie cu apă geo-termală, în aer liber. Iarna va face decorul mai frumos și senzatiile mult mai intense. Băile termale în aer liber sunt preferatele turiștilor care ajung în stațiune pe timp de iarna, fiind astfel o alegere inspirată.

 



Facilităţile existente în această staţiune permit tratarea cu succes a reumatismului şi afecţiunilor neurologice şi alte operaţiuni specifice tratamentelor balneare. În Băile Felix se permite şi efectuarea unui turism de relaxare, strandurile stațiunii dispun de bazine pentru inot, pentru copii, bazine cu apa termală, topogane cu apă, sezlonguri și numeroase terase. Piscina hotelului President este la standarde internaționale și oferă o oază de relaxare pe tot parcursul anului.

Complexul PRESIDENT**** oferă servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, electroterapie (galvanizări, ionoforeză, curenți diadinamici, curenți Trabert, curenți STOCH, TENS, curenți expomențiali, modulații, interferențială, curenți subacvali), Kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic, centru Ana Aslan. Tarifele promoționale pentru tratament și relaxare pornesc de la 29 euro/persoană/noapte/loc în cameră dublă.

 



Pentru detalii suplimentare intrați AICI: http://alisholidays.ro/fara-categorie/tarife-promotionale-pentru-tratament-si-relaxare-hotel-president-baile-felix/

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. În completarea diviziei de incoming, agenția se axează, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

 



Comentarii Facebook