Horoscop țigănesc pentru luna octombrie

 

Luna octombrie va veni cu schimbări emoționale majore pentru toți nativii, dar vor exista și provocări financiare.

 

Astrele spun că nu va fi o lună tocmai ușoară. 

 

PUMNAL (BERBEC) – Vei fi supus unor testari interesante pe plan amoros. Te vei simti singur, dar cineva va aparea in viata ta intr-o zi in care nu te vei astepta.

 

COROANA (TAUR) – Pentru tine, luna octombrie va fi luna iubirii. Venus tranziteaza Casa Dragostei si iti va pune la dispozitie ocazii unice in care sa iti demonstrezi afectiunea fata de partenerul tau. Cu banii, insa, poti avea probleme.

 

SFESNIC (GEMENI) – Soarele iti traverseaza Casa Sexualitatii, iar asta inseamna ca vei avea parte de tot felul de aventuri amoroase, unele mai picante decat altele. Pe plan profesional lucrurile se vor stabiliza, desi va trebuie sa fii atent la zilele de 24 si 25 octombrie.

 

ROATA (RAC) – Luna plina de la mijlocul lunii nu iti va aduce vesti tocmai placute. Vei avea in fata obstacole greu de depasit si vei fi expus unor situatii tensionate.

 

STEA (LEU) – In linii mari, vei avea parte numai de bucurii, cu toate ca te va paste un gand de scandal pe la mijlocul lunii. Sa fie de vina Luna Plina? Tot ce se poate. Trebuie sa iti pastrezi increderea si gandirea pozitiva sa treci perioada cu bine.

 

CLOPOT (FECIOARA) – Cupidon te protejeaza toata luna. Vei incepe o relatie noua. Vei intalni omul care te va face sa vezi viata cu totul alti ochi.

 

MONEDA (BALANTA) – Greselile trecutului te urmaresc si isi cer razbunarea. Vei da fata cu dusmanii tai cei mai inversunati, iar in familie pot aparea disensiuni serioase.

 

CUTIT (SCORPION) – Risti sa ii pierzi pe cei care tin la tine cu adevarat din cauza incapatanarii tale. Mofturile te vor face sa pari o persoana greu de abordat. Cu dragostea stai binisor, iar cu banii nu te vei stabiliza.

 

TOPOR (SAGETATOR) – Va fi o ploaie de oferte pentru tine, mai ales dupa a doua jumatate a lunii. Ocazia sa iti schimbi viata va aparea dupa 16 octombrie, atunci cand cariera ta poate lua o turnura suprinzatoare.

 

POTCOAVA (CAPRICORN) – Revolutie scrie pe fruntea ta. Aceasta revolutie se va vedea in a zecea luna din an. Vei cuceri inimile tuturor cu vorbele tale atat de simple si atat de profunde.

 

CUPA (VARSATOR) – Primesti bani cat pentru doua-trei luni, dar trebuie sa inveti sa ii manageriezi mai bine. Nu te lua dupa tentatiile faciale, dupa poftele materiale trecatoare, ci incearca sa faci o investitie serioasa.

 

CAPELA (PESTI) – Va fi o luna de foc din punct de vedere sentimental, insa in sensul bun al cuvantului. Iti rezolvi, in sfarsit, problemele financiare si vei reusi sa economisesti si ceva banuti in acelasi timp.

Comentarii Facebook