Horoscop: Ce femei te atrag în funcție de zodie

 

Descoperă cum arată ”portretul robot” al femeii perfecte pentru fiecare bărbat, în funcţie de zodia sub influenţa căreia s-a născut. Află cum să-l cucereşti, ţinând cont de acest aspect.

 

Berbec - Zâna sexy

Bărbatul din zodia berbecului are o slăbiciune pentru tipele feminine, sexy, cu un aer de zână bună. Este atras de femeile cu părul lung, cu trăsături delicate, dar cu o personalitate foarte puternică.

 

Taur - Femeia naturală

Nativul din zodia taurului este fascinat de femeile frumoase, naturale, care au grijă de corpul lor şi sunt foarte echilibrate. Se îndrăgosteşte de femeile rafinate, care nu exagerează cu nimic şi sunt întotdeauna cu picioarele pe pământ.

 

Gemeni - Tipa amuzantă

Genul de femeie petrecăreaţă, amuzantă, relaxată şi implicată în tot felul de proiecte interesante reprezintă idealul bărbatului din zodia gemeni. Adesea face câte o pasiune pentru o astfel de femeie care face parte din grupul său de prieteni şi care îi împărtăşeşte pasiunile.

 

Rac - Femeia diafană

Nativul din zodia rac este atras de femeia diafană, romantică, cu trăsături delicate şi o atitudine de mamă grijulie. Este pasionată de ceea ce înseamnă amenajarea casei, îşi doreşte mult o familie şi iubeşte copiii.

 

Leu - Diva sexy

Bărbatul din zodia leului are o slăbiciune pentru genul de femeie foarte sexy, care este o adevărată divă în cercul său de prieteni şi atrage atenţia tuturor.  Ţinutele sexy, provocatoare, dar totuşi elegante îi atrag imediat atenţia, de aceea o "fashinistă" va fi mereu pe placul lui.

 

Fecioară - Gospodina

O femeie care este pasionată de gătit, are un adevărat cult pentru igienă şi îşi iubeşte locuinţa se încadrează perfect în idealul unui nativ din fecioară. 

 

Tipul de gospodină grijulie şi organizată, cu simţ practic şi mereu cu picioarele pe pământ este exact ce-şi doreşte bărbatul din fecioară.

Continuare pe eva.ro

Comentarii Facebook