Horia Brenciu este vrajit de Turda, dupa concertul de duminica: "Turda mon amour!", scrie el pe site-ul personal - VEZI duetul cu In-grid!


Horia Brenciu s-a indragostit de Turda, dupa concertul sustinut duminica in incheierea zilelor orasului. "Turda mon amour!", scrie artistul pe site-ul personal.

Cantaretul a relatat ca nu s-a cunoscut cu In-grid in prealabil si ca a sustinut un duet cu ea practic, din senin. "M-a auzit ea pe scena cantand in italiana si a vrut sa faca un duet cu mine? Asa, pur si simplu", a scris Brenciu pe site -ul personal.

El a promis ca in scurt timp va descrie cum "ne-am imbratisat pe scena, necunoscandu-ne deloc in prealabil? Ce mi-a zis verde-n fata in prezenta a peste 10.000 de oameni si cum au reactionat acestia?".

Horia Brenciu este convins acum ca duetul cu In-Grid a fost "duetul ... Ardealului". "Mai tineti minte, "duetul" secolului cu Paul Anka? Ei bine, asta poate sa fie duetul? Ardealului! Neregizat, nerepetat, iata cu a iesit celebra intamplare! Viata e plina de surprize! Bucurati-va de muzica!!!", le-a mai transmis artistul fanilor, pe site-ul personal.


La concertul pe care Horia Brenciu l-a sustinut la Zilele Orasului Turda, duminica, au asistat circa 10.000 de oameni, iar duetul cu In-grid a fost un moment aparte, gustat de public.

Comentarii Facebook