HI-Q va canta la Iulius Mall in Cluj-Napoca de Valentine's Day! Tot atunci puteti castiga o excursie la Las Vegas!

In 14 februarie, de Valentine's Day, la Iulius Mall vin HI-Q, cu un super concert, si Catalin Dezbracatu', care va fi responsabil cu distractia. O multime de suprize va vor astepta pana atunci, insa, la Iulius Mall, incepand cu 5 februarie.

 

In perioada 5-14 februarie, la Iulius Mall dragostea pluteste in aer. Shopping-mall-ul a "rosit", fiind decorat în culoarea şi în simbolurile iubirii.

 

De sâmbătă 5 februarie, transilvănenii îndrăgostiţi de shopping câştigă garantat la panoul cu cele 5.000 de premii după ce aruncă două zaruri supradimensionate. Primii 550 de indragostiti ai fiecarei zile care vor cumula bonuri fiscale din magazinele Iulius Mall de minimum 100 de lei vor castiga  cartele Vodafone, produse cosmetice, articole de îmbrăcăminte sau vouchere de cumpărături.

 

În plus, cei care îşi încearcă norocul la Loteria Iubirii intră în cursa pentru un scuter KDT şi cel mai râvnit cadou oferit de Iulius Mall Cluj pe 14 februarie 2011: o excursie în Las Vegas pentru două persoane! Cuplul va afla chiar de Sfântul Valentin despre sejurul romantic în Las Vegas.

 

Detalii pe www.iuliusmall.com

Comentarii Facebook