Gicu Buzdugan, Regele Betoanelor din Cluj, alături de o superbă polițistă din Cluj, la Mamaia - FOTO

 

Gicu Buzdugan, regele betoanelor din Cluj, creditat cu o avere de câteva milioane de euro a apărut la Mamaia cu o superbă polițistă din Cluj.

 

Gicu, creditat de presă cu apelativul de ”Regele Betoanelor” și protejatul polițiștilor, s-a afișat la localul Loft, din Mamaia, cu o frumoasă brunetă, cei doi coborând dintr-un Mercedes Sport (foto cancan.ro). 

 

Bruneta se numeste Natalia Săbădaș și este polițistă la Serviciul Criminalistic. Natalia a coborât din mașina de lux a ”Regelui Betoanelor” îmbrăcată ”cool”, într-o rochie neagră și adidaşi albi.

 

Interesant este că Gicu Buzdugan a mai fost și acum 2 luni la același local, cu un Bentley Bentayga, dar cu o altă tânără, o blondă care a fost remarcată de presa tabloidă. În luna iunie, mikionarul din betoane a făcut senzație dupăce i-a dat unui parcagiu 100 de lei pentru a avea grijă de mașina lui de lux. 

 

Natalia Săbădaș, noua atracție din anturajul milionarului Gicu Săbăduș, lucreză ca agent de poliție la IPJ Cluj. În 2015, în declarația de avere, ea raporta o datorie la bancă de 9.500 de euro, scandentă în 2017, și un salariul anual de 15.847 de lei.

 

În 2016, lucrurile au stat mult mai bine. Frumoasa polițistă a devenit agent șef adjunct, i-a crescut salariul la 18.272 de lei și a reușit să achite integral creditul. De asemenea, a primit donație un teren de 688 de mp, în Sighetu Marmației. 

 

Foto: Natalia Săbădaș (Facebook)

 

Conform presei, Gicu Buzdugan ar fi ”protejatul militienilor”. Buzdugan ar fi fost în trecut omul de incredere al comisarului Toma Rus, fostul șef l Biroului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Cluj.

 

Societatea lui de atunci, GHM Mixbeton, deținea o statie de productie de beton si una de sortare pe Strada Plevnei din Cluj, care funcționeau ilegal, scrie jurnalul.ro

 

Buzugan ar fi fost apropiat de fostul comisarul Cornel Tuselea, de la Serviciul de Investigarea Fraudelor a IPJ Cluj, și de fostul comisar Ioan Otel, fost sef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Cluj.

 

Comentarii Facebook