Ghidul primei întâlniri: Reguli de bază pentru a nu o da în bară


Prima intalnire este unul dintre momentele care va determina ce fel decurge relatia intre un barbat si o femeie, pe viitor. Prima intalnire este cat se poate de importanta si are o serie de reguli care, daca sunt urmate, pot sa duca la implinirea unei relatii mult asteptate de fiecare dintre cei doi parteneri.

Pe de alta parte, avand in vedere ca s-a vorbit necontenit despre felul in care cei doi parteneri trebuie sa se comporte pentru a avea parte de o prima intalnire de succes, subiectul este oarecum un cliseu repetitiv. Insa, regulile pe care fiecare dintre noi crede ca le cunoaste pentru un astfel de moment, sunt in mare parte eronate.

De fapt, ghidul primei intalniri si felul in care trebuie sa se comporte partenerii ca sa n-o dea in bara este foarte simplu:

Regula 1

Nu propune pentru prima intalnire o iesire la restaurant sau la film. Daca faci asta, esti mult prea comun. Mai bine este saincerci sa il faci pe viitorul partener sau pe viitoarea partenera sa inteleaga ce fel de persoana esti. Asa ca, pentru prima intalnire, alege sa mergeti intr/un loc ce te reprezinta, fie ca este vorba de un concert, o partida de poker cu prietenii sau un brunch in plina zi. Cu cat esti mai inventiv il privinta locatiei primei intalniri, cu atat sansele de izbanda sunt mai mari.

Regula 2

Asculta-ti partenerul! Una dintre cele mai mari greseli ale partenerilor in momentul unei prime intalniri este aceea ca nu se asculta unul pe celalat. Acest lucru este normal, avand in vedere ca fiecare incearca sa se prezinte intr-un mod cat mai “pompos”. Din cauza acestui lucru insa, riscati sa nu va dati seama daca va place cu adevarat persoana din fata voastra. Asa ca, mai bine incercati sa ascultati ce are de spus si vedeti apoi daca aveti ceva in comun. Este si mai bine si mai corect sa faceti asta, decat sa ajungeti in pat unul cu celalalt si sa regretati dupa aceea.

Regula 3

Nu vorbi despre parinti! Orice discutie, oricat de amuzanta ar fi despre parinti, da de inteles ca esti o persoana nesigura. Fe ca partenerul tau este barbat sau femeie, nesiguranta nu aduce nimic constructiv. Incearca cel mai bine sa vorbesti despre copilaria ta iar acest lucru il va face pe partenerul tau sa puna el intrebari despre familia ta. Astfel, puteti ajunge sa faceti adevarate comparatii intre familii, ceea ce ar putea fi cu adevarat amuzant.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook