Ghibstock, festivalul din curtea Liceului Onisifor Ghibu, are loc între 19 și 20 mai

 

Ghibstock, primul festival din curtea şcolii și cel mai mare eveniment de adunare de fonduri desfășurat anual la Cluj, ajunge anul acesta la cea de-a opta ediţie.

 

Porțile Liceului Onisifor Ghibu se vor deschide, vineri, 19 mai și sâmbătă, 20 mai, de la ora 15.00, pentru toți cei care vor să guste din atmosfera unui festival inedit, organizat de noi, membrii clubului de inițiativă comunitara IMPACȚIIII. 

 

Festivalul este la dublu pentru că a crescut numărul trupelor, ci și ”greutatea” lor.

 

Pe scena principală cântă ROA, Argatu’ cu roman şi Moş Martin, Byron, E.M.I.L, The Mono Jacks, The Kryptonite Sparks, Theory of Mind, DJ Shiver,Toy Machines, BlurryFace dar şi Static, trupa care a câştigat Battle of the Bands şi Frosten, care a câștigat Battle of the Dj’s - evenimente pe care le organizăm înaintea festivalului. 

 

Pe a doua scenă, powered by Beard Brothers, te aşteaptă beaturile celor mai cool melodii ale momentului, împreună cu alte activităţi marca Beard Brothers care, spun simpaticii bărboși, ne vor readuce gustul copilăriei. 

 

În grădina liceului organizăm, în premieră, un Silent Party, unde participantii vor putea alege și asculta la căști între muzica a doi dj, dansând pe ritmuri pe care publicul fără căști nu le aude, oferind astfel un spectacol de care se vor putea bucura și cei de pe margine. 

 

Ca în fiecare an, participanții care au surplus de energie pot să se caţere în copaci sau să îşi încerce norocul la o tură de minigolf. Cei cu energia pe minus se pot relaxa în hamacele pregătite special pentru ei. 

 

În meniu mai avem demonstraţii de  parkour, street art și breakdance, dar și multe alte surprize”, precizează organizatorii.

 

Lansat în 2010, Ghibstock este mai mult decât un festival, este modalitatea prin care tinerii din IMPACT adună fonduri pentru a rezolva o problemă. 

 

Feel your city este numele proiectului pentru care adunăm fonduri în acest an, prin care ne propunem să accesibilizăm turismul pentru persoanele cu deficiențe de vedere, prin amplasarea unor plăcuţe bilingve în alfabetul Braille, dar și a unor altoreliefuri cu sculpturile monumentelor de importanţă din Cluj, în faţa acestora. 

 

Având în vedere că este vorba despre un eveniment caritabil, accesul se face în schimbul unei donații sugerate de 25 de lei pentru ambele zile și de 15 lei pentru o singură zi”, mai spus organizatorii.

Comentarii Facebook