Gabriela Cristea s-a săturat să i se spună că s-a îngrășat. Ce decizie a luat

 

Gabriela Cristea este vizată de o bună bucată de vreme de remarci privind kilogramele în plus. Acum a decis să vorbească liber despre acest lucru. 

 

Mă doare fix în dos de faptul că unul și altul spune că m-am mai îngrășat sau că am mai acumulat niște kilograme sau că am mai făcut nu știu ce. Am fost și în etapa în care am fost făcută anorexică, am fost și în etapa în care s-a spus despre mine că sunt nesimțită și mănânc. Da, mănânc ce îmi place și când îmi place, nu exagerez, da, mă îngraș pentru că asta este tendința mea și important este să fiu sănătoasă și slavă Domnului că sunt!

 

Dacă organismul meu simte nevoia să pună încă trei kilograme, să le pună. La un moment dat, dacă eu nu o să mă mai simt bine, o să încep să fac lucruri care să mă determine să slăbesc. Oricum nu o să slăbesc de azi pe mâine, ci o să slăbesc în timp, lucru care se și întâmplă, pentru că am mâncat de Crăciun și de Revelion, iar acum încerc să mănânc mai puțin și mai des și să mănânc cam toate lucrurile pe care mi le doresc, dar în cantități foarte mici”, a declarat vedetea Kanal D, Gabriela Cristea, conform Libertatea.ro.

 

Ea crede că telespectatorii o plac oricum. ”Mi-a trebuit ceva vreme ca să conștientizez treaba asta și să mă împac eu cu mine. Eu toată viața mea am fost într-o luptă continuă, în care număram caloriile și cantitatea de proteină și carbohidrați, este un stres foarte mare și o frustrare foarte mare pentru fiecare dintre noi. Nu cred că ăsta este cel mai important lucru de pe pământ, cred că important este să trăim frumos, să gândim frumos, să gândim pozitiv”, a mai mărturisit soția lui Tavi Clonda.

 

Acum ea nu mizează pe sport: ”În momentul în care mă voi hotărî , cu siguranță voi face mai mult sport. Mă ajută să mă mențin, poate, dar niciun caz să slăbesc, indiferent cât cardio aș face”. 

Comentarii Facebook