Fotografia, cadoul ideal pentru jumătatea ta



În ziua de astăzi fotografiile realizate cu telefonul mobil sunt întâlnite la tot pasul, iar rețelele de socializare sunt pline de ele, însă acestea nu au aceeași valoare sentimentală ca și o fotografie printată.

Fotograful profesionist clujean Tiberiu Crișan consideră că fotografia este unul dintre cele mai bune cadouri pe care i le poți face unei persoane speciale.

”Cum ar fi să-i faci luna acesta un cadou pe care să și-l amintească mai mult de câteva zile? Un cadou la care să se intoarcă peste ani, zâmbind cu drag privindu-l? Un dar la care ar putea să se uite chiar și copiii voștri, să se minuneze cât de frumoși erau părinții lor în tinerețe...

Fotografii! Nu selfie-uri din acelea făcute cu mobilul, au devenit atât de comune... Se vor pierde undeva prin telefon, printre miile de alte poze. Vorbesc de o ședință foto, de fotografii frumoase, atent făcute, prelucrate cu grijă, printate apoi pe hârtie fotografică.

Nu vă speriați de cuvântul de mai sus - “ședință” foto. Nu are nimic de-a face cu întâlnirile acelea periodice, stresante ori plictisitoare de la birou. Cu excepția duratei, poate – vom petrece împreună două ore, dar vor fi relaxante și amuzante. Singurul lucru obligatoriu într-o ședință foto de cuplu este să țineți unul la celălalt – asta se va vedea în fotografii!

Fotografii pe care să le puteți privi împreună peste ani, indiferent dacă la modă va fi un gadget sau altul, o rețea socială sau alta. Pentru că locul fiecărei fotografii frumoase e pe hârtie ori într-un album”, spune fotograful.

Mai multe fotografii realizate de artistul clujean și detalii despre serviciile pe care acesta le prestează puteți găsi AICI.

Comentarii Facebook