Fosta soție a lui Claudiu Niculescu face furori la piscină. Vedeta arata excelent - FOTO

 

Diana Munteanu a divorțat de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, dar se distrează pe cinste și se bucură de libertatea obținută.

 

Vedeta tv se distreaza la maximum cu noii prieteni, din televiziune, lucrează și își crește copilul de 6 ani.

 

Diana Munteanu urmează să prezinte la trustul Intact o emisiune estivala, la care concurentii se arunca in apa, de la mai multi metri inaltime. La filmarile ce au avut loc la celebrul bazin de inot din Bacau, Diana a facut furori. Are 36 de ani si e mama a unui baietel, insa are o silueta de invidiat. Vedeta tv a reusit sa fie in centrul atentiei la filmari, etalandu-si trupul sexy in costume de baie minuscule. Fara vreo operatie estetica, cu o talie de viespe, picioare si posterior fara pic de celulita, blondina a facut ravagii in randul barbatilor prezenti, scrie wowbiz.ro.

 

Diana arată foarte bine, dar nu se infometeaza, face sport și, după ora 18.00, nu mai mănâncă nimic. ”Diana mananca aproape orice, insa cu masura. Si desert mananca daca are pofta, dar nu exagereaza. De ani buni, dupa ora 18.00 nu mai mananca nimic. Miscare face, pilates-ul ii place foarte tare, si tenisul, dar o face nu doar pentru mentinere, ci si pentru ca se relaxeaza. Nu face asta zilnic, ci de 3-4 ori pe saptamana”, spun prietenele Dianei.

 

Foto de la filmările pentru noua emisiune

Comentarii Facebook