Festivalul SoNoRo a ajuns la Cluj! Vezi ce concerte vor avea loc


În această perioadă se desfășoară cea de-a noua ediție a festivalului de muzică de cameră SoNoRo, iar în acest sfârșit de săptămână va avea loc o serie de concerte la Cluj-Napoca.

Tema ediției din acest an a festivalului este cea a podurilor, iar o bună parte a spectacolelor au purtat numele unor poduri emblematice din întreaga lume.

O bună parte din concerte sunt inspirate din poduri celebre. Am ales două poduri din Viena, unul pentru București și unul pentru Cluj. Pe de altă parte, o parte dintre concerte au fost legate simbolic simbolic de ”bridges”, de punți”, a spus Răzvan Popovici, directorul festivalului.

La Cluj vor avea loc patru concerte, dintre care două omagiază podurile Hohe Brucke, din Viena, și celebrul Brooklyn Bridge din New York.

La Cluj , din cele patru concerte, două sunt inspirate din poduri, cel de duminică, de la Turnul Croitorilor, inspirat de Brooklyn Bridge, iar apoi, Hohe Brucke de la Viena, iar în seara aceasta (n.r. vineri) Arc-en-ciel, tot un fel de punte”, a mai precizat Popovici.

Iată programul concertelor de la Cluj-Napoca:

14 NOIEMBRIE VINERI

ARC-EN-CIEL - SALON LITERAR 19:00

Banca Națională a României, Sucursala Cluj, Cluj-Napoca

15 NOIEMBRIE SÂMBATĂ

MOZART & BEETHOVEN: A CONVERSATION 19:00

Muzeul de Artă Cluj, Cluj-Napoca

16 NOIEMBRIE DUMINICĂ

NEW YORK: BROOKLYN BRIDGE 11:00

Turnul Croitorilor, Cluj-Napoca

16 NOIEMBRIE DUMINICĂ

VIENA: HOHE BRÜCKE 19:00

Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca

Comentarii Facebook