Festivalul Internațional de Stand Up Comedy are loc în august la Cluj

 

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy are loc în luna august la Cluj, fiind vorba despre patru seri de comedie. 

 

Evenimentul va avea loc în perioada 3 - 24 august, în curtea Muzeului de Arta Cluj, unde o serie de 4 spectacole de stand up comedy vor aduce zâmbetele pe buzele clujenilor.

 

 

PROGRAM, ARTIȘTI ȘI BILETE

 

În programul festivalului se anunţă 4 seri cu reprezentaţii umoristice ce vor avea loc în Cluj-Napoca.

 

1. Dumincă, 3 august, ora 19:00 – Stand up comedy show cu Tibi Neuronu, Radu Pietreanu de la Vacanța Mare și Cristi Priză. -Preț bilet: 20 lei

 

Tibi Neuronu s-a născut în Moldova, a crescut în București și in Timișoara și s-a apucat de stand up comedy în urmă cu 9 ani. Este unul din pionierii acestui gen de umor, în România. A avut și are proiecte online precum: România beată și PODCAST cu Tibi Neuronu. neuronu.ro, unul dintre cele mai accesate bloguri de divertisment de la noi, este administrat tot de el. Are la activ peste 2.000 de spectacole in toata tara. Tibi Neuronu se numara printre tinerii care au simtit ca romanii au simtul umorului dezvoltat si exploateaza acest lucru la maximum.

 

Cristi Priză este un nume din ce in ce mai prezent in toata tara, nerabdator sa reintalneasca publicul clujean.

 

Radu Pietreanu e cunoscut în toată ţara, iar rolul pe care l-a interpretat ani la rând în serialul „Vacanţa Mare” încă îl urmăreşte, întrucât oamenii îl strigă şi-acum pe stradă Costel. Inconfundabilul Radu Pietreanu nu a pierdut vremea după ce a încheiat capitolul „Vacanţa Mare” ci a continuat spectacolele în diferite formule, iar acum va prezenta în cadrul acestui show momente de stand-up comedy si parodii muzicale.

 

2. Duminică, 10 august, ora 20:00 –  Stand up comedy show cu Unguru’ Bulan (Foto)

 

Difuzat din 2006 la Kiss Fm, Unguru' Bulan reprezintă un concept unic în România: 4 personaje principale și încă 3 adiționale, toate vocile aparținând unei singure persoane.

 

Dupa 8 ani, Unguru' Bulan este încă un proiect mereu proaspăt aflat în continuă dezvoltare și ascensiune, bucurându-și fanii de peste tot cu scenetele umoristice pline de amuzament și neprevăzut.

 

De mai puțin de un an, Unguru' Bulan vine în întâmpinarea fanilor săi cu un nou proiect care le dă posibilitatea să-l cunoască personal: Stand Up Comedy cu Unguru' Bulan.

 

Preț bilet: 20 lei

 

3. Duminică, 17 august, ora 20:00 – Stand up comedy show cu Sorin Pârcălab, Marius Dorn și Spanciu

 

Originar din Timişoara, Sorin Pârcălab practică stand up comedy de mulţi ani, din 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie şi umor OZN. După câţiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înfiinţează Brigata doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească în capitală. 

 

Alături de Sorin Pârcălab, vor urca pe scenă Marius Dorn și Spanciu, doi tineri comedianți din Cluj-Napoca, câștigători ai Concursului de Open Mic desfășurat în primăvara acestui an la Cluj-Napoca.

 

Preț bilet: 20 lei

 

4. Duminică, 24 august, ora 20:00 – Stand up comedy show cu Gilberto

 

Pornit din Botoșani să-și găsească pacea sufletească la Cluj, a deviat de la drumul spiritual și s-a apucat în urma cu 2 ani de Stand-Up Comedy. Gilberto consideră că umorul este inspirat din viață, dar din viața cui? Poate fi si a ta! Ticul său verbal este „in the mix! ”

 

Preț bilet: 20 lei(consumație inclusă)

 

În caz de precipitații spectacolele se vor susține la Cinema Victoria, de la ora 20:00. 

Comentarii Facebook