Festivalul Ghibstock are loc în curtea Liceului Onisifor Ghibu. Este organizat de elevi

 

Festivalul Ghibstock are loc în curtea Liceului Onisifor Ghibu, în data de 25 aprilie, de la ora 16.00.

 

În acest an, fondurile strânse vor fi utilizate pentru organizarea unei tabere educaționale pentru 18 copii din medii defavorizate, care vor avea oportunitatea de a participa la activități recreativ-educative prin utilizarea unor metode de educație non-formala.

 

Festivalul include activități precum concerte (Șuie Paparude, Rehab Nation, Vescan, Klyde, Heist, Reversed), demonstrații de street art, expoziții de artă, teatru, jonglerie, dansuri, activități sportive (panou de cățărat, tiroliana, pod indian, tir cu arcul și paintball, skate, bike) și reflectă nevoile celor peste 1500 de participanți în legatură cu mediul cultural clujean. Evenimentul susține implicarea participanților in comunitate și contribuie la creșterea atașametului tinerilor față de cultură, școală si procesul educațional în general.

 

Servind un scop caritabil în fiecare an, festivalul captează atenția tinerilor asupra problemelor comunității in care traiesc, subliniaza ignoranța si lipsa de implicare a societății în cazurile umanitare”, anunță organizatorii.

 

În cadrul festivalului vor fi implicați ca voluntari, membri clubului IMPACȚIIII, care vor ajuta la organizarea evenimentului, promovarea acestuia, amenajarea spațiului în ziua festivalului. Clubul IMPACT al Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu” poartă numele de IMPACŢIIII şi a fost fondat în anul 2009. Până în prezent clubul a realizat peste 25 de proiecte în folosul comunităţii.

 

GhibStock este o tradiție in cadrul comunității tinere clujene, fiind singurul festival din Cluj- Napoca organizat de elevi pentru elevi.

 

Clujenii care sunt interesați să susțină inițiativa liceenilor de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, pot să își achizționeze biletele pentru evenimentul de vineri, 25 aprilie 2014 de la echipa de organizare. 

Comentarii Facebook