Festivalul Interbelic începe mâine la Cluj. Vezi aici programul și atracțiile principale


Festivalul Interbelic ia startul la Cluj începând de vineri, 13 septembrie, iar timp de trei zile, orașul va resimțiu atmosfera perioadei interbelice. Prima ediție a festivalului va aduce la Cluj-Napoca o serie de concerte, filme, prezentări de modă și expoziţii.

Încercăm să aducem un omagiu celor care între cele două războaie mondiale au realizat o epocă care a marcat extrem de puternic arta, cultura, dezvoltarea umanităţii. Sper ca şi publicul să aprecieze ce încercăm noi să facem cu acest Festival şi aştept clujenii în număr mare la acest festival”, a declarat directorul festivalului Walter Ghidibaca, în cadrul unei conferințe de presă.

Una dintre principalele atracții ale festivalului este expoziția de mașini de epocă. Una dintre cele mai apreciate mașini din prezentare este un Audi DWK din 1955, model pick-up.

Când am cumpărat-o nu era funcţională. După ce am auzit că va avea loc expoziţie de maşini în 3 zile am reparat-o iar în iarnă sper să mă apuc de restaurare. A fost o poveste cu bujiile pentru acest Audi, în ultima clipă am reuşit să fac de ele rost prin intermediul unui forum al pasionaţilor de autoturisme de epocă, Nu se mai fabrică de 30 ani bujii”, a spus Ovidiu Trăistaru, proprietarul automobilului, informează clujulcultural.ro.

Prima zi a festivalului va prilejui și două concerte de jazz, la clădirea Casino din Parcul Central.

Iată care este programul complet al festivalului:

 

 

 




Comentarii Facebook