Feleacu Winter Games la Cluj. Va fi primul concurs cu sănii de carton din Cluj - FOTO

 

Pârtia Feleacu va găzdui în 6 februarie, de la ora 10.00, prima ediție ”Feleacu Winter Games”, eveniment sportiv de iarnă din zona orașului Cluj-Napoca ce combină distracția cu performanța și care se adresează tuturor.

 

Doritorii au timp două săptămâni să își construiești cea mai ”cool” sanie din carton și să vină cu ea la concurs pe Pârtia Feleacu. Se premiază cea mai rapidă și cea mai creativă sanie. Evenimentul promovează sporturi și activități de iarnă printr-o serie de competiții, concursuri și binențeles un party de închidere alături de Missile, Dex, Dodo, Alex One și N.Ser.

 

Feleacu Winter Games constă într-o zi de relaxare, voie bună, distracție, premii, ce va scoate publicul din rutina urbană și îl va aduce pe pârtia Feleacu fie ca participant, fie ca suporter, fie ca spectator. Pe parcursul zilei de Sâmbătă snow park-ul va fi rezervat pentru concurs, dar atât pârtia de începători, cât și pârtia mare vor funcționa conform programului normal.

 

Participanții vor trebui să construiască de la zero sănii din carton și materiale ușoare și moi. Creațile lor vor fi personalizate de către aceștia astfel încât să se asemene unei mașini, unui vapor, rechin, rachetă, bilă, avion, etc. Este un concurs pe echipe și de creație de tip cursă, unde toți participanții vor avea ocazia să își etaleze ”operele” înainte de start.

 

 

Snow Fest, primul partener ce și-a exprimat deja sprijinul, pune la bătaie ca și premii două excursii la ediția din Franța de anul acesta, una pentru cel mai bun schior și una pentru cel mai bun snowboarder la categoria adulți din competiția de freestyle”, precizează organizatorii.

 

Concurs Freestyle:

 

- Ski Freestyle Seniori (+18 ani)

- Snowboard Freestyle Seniori (+18 ani)

- Ski Freestyle Juniori (-18 ani)

- Snowboard Freestule Juniori (-18 ani)

- Best Trick

- Best Chick

 

Program concurs Freestyle:

 

Vineri de la 16:00 – 21:00 - Înscrieri și antrenamente

 

Sâmbătă - orele 10:00 – Ședință tehnică

- orele 10:30 – 19:00 - Concurs Slopestyle

- orele 19:00 – 21:00 - Best Trick

 

Detalii concurs Freestyle:

 

- Taxa de înscriere: 50 RON - include ski pass pentru sâmbătă, 1 ceai și un drink pentru încălzire.

- Înscrierea în concurs se face la pensiunea pârtiei pe baza completării unui formular de înscriere. 

Comentarii Facebook