Faci cumpărături la Iulius Mall Cluj și poti merge în America (P)



Iulius Mall Cluj te ajută să îmbini călătoria cu shoppingul și te să descoperi şi în acest an „Unde mergem după shopping”. Echipează-te cu energie şi noi ne asigurăm că vei fi răsfăţat în ton cu preferinţele tale.

Dacă eşti student, în perioada 2 – 18 octombrie 2015, la Iulius Mall Cluj tu eşti vedeta distracţiei. Cumpărăturile din magazinele preferate îţi pot aduce biletul către cele mai cool destinaţii de relaxare.

Sesiunile de shopping în valoare de minimum 100 de lei îţi acordă şansa de a câştiga premii pe stilul tău tineresc. Dacă mergi cu bonurile fiscale la echipa distracţiei din Iulius Mall Cluj şi dovedeşti că eşti student, atunci eşti înscris direct în competiţia cu adrenalină. Marele premiu este un pachet Work & Travel USA.

Cel mai norocos client Iulius Mall va fi desemnat pe 18 octombrie, în urma tragerii la sorţi, şi va avea parte de cea mai antrenantă experienţă a studenţiei, peste Ocean. Alţi doi câştigători vor putea sări în tandem cu paraşuta, iar alţi 170 de studenţi vor avea parte de cele mai tari senzaţii, într-o aventură de o zi pe tiroliană şi nu numai, la GECKO PARC.

În plus, zilnic, porţia de distracţie la Iulius Mall este asigurată prin sute de premii instant. Primii 100 de participanţi vor primi cadouri pe loc: abonamente pentru o lună la World Class Academy, meniuri savuroase, vouchere pentru cafea şi băuturi răcoritoare.

Comentarii Facebook