Expoziție din cadrul Photo Romania Festival și târg handmade, la Iulius Mall Cluj



Iulius Mall Cluj găzduieşte, și în acest an, o expoziție fotografică, ca parte a celei de-a șasea ediţii a Photo Romania Festival. Cei pasionați de arta fotografică sau care vor să descopere peisaje din zone îndepărtate vor putea admira instantaneele inedite la etajul Iulius Mall Cluj, pe culoarul H&M.

Expoziţia „Paradisul Italo-Elvețian” cuprinde 20 de fotografii a căror tematică este peisajul montan din Alpi. Lucrările sunt semnate de Adrian Petrișor și Ovidiu Lazăr, reprezentând unele dintre cele mai spectaculoase locuri din Munții Dolomiți, Italia, și zona Valais, Elveția, cu vârful Matterhorn în rol principal. Fotografiile au fost realizate pe parcursul a doi ani, în anotimpuri diferite, și pun în valoare frumusețea unor peisaje naturale deosebite.

Parte a festivalului este și workshop-ul de fotografie și filmare gastronomică, susținut de Gabriel Natea și găzduit de restaurantul Marty City, din Iulius Mall Cluj. Seminarul se va desfășura miercuri, 18 mai 2016, de la ora 15.00, participarea fiind pe bază de înregistrare. Photo Romania Festival este cel mai mare eveniment de artă fotografică din România, ajuns la a șasea ediţie, iar anul acesta se desfăşoară în perioada 18 – 22 mai. Evenimentul aduce la Cluj-Napoca fotografi renumiți, găzduind numeroase expoziții şi alte evenimente de specialitate.

În acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Cluj le propune clienților să completeze sesiunile de shopping cu o nouă ediție a Târgului Handmade. De vineri până duminică, în perioada 13 – 15 mai, toţi cei care îşi doresc să se înnoiască cu accesorii și bijuterii unicat sunt aşteptaţi la parterul Iulius Mall, locul de întâlnire al artizanilor cu imaginaţie şi îndemânare. Vor găsi coliere, cercei şi brăţări realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi alte articole croşetate, obiecte decorative, cutii de bijuterii pictate prin tehnici neconvenţionale, ceasuri de perete, tablouri, articole decorative şi multe alte piese speciale.

Comentarii Facebook