Expoziție de bijuterii și genți la Iulius Mall Cluj

 

Iulius Mall Cluj găzduiește până duminică inclusiv, 8 mai 2016, noi ediții ale târgurilor îndrăgite de clujeni și nu numai, Expomineralia și Bag Expo.

 

Fie că se pregătesc pentru sezonul cald sau vor să își completeze garderoba cu accesorii în tendințe, clienții Iulius Mall vor găsi la parter nenumărate opțiuni pentru preferințele lor. 

 

Această ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia este dedicată podoabelor de inspirație marină, venind în întâmpiarea celor care sunt deja cu gândul la vacanța de vară. Pentru că adâncurile mărilor ascund adevărate comori, Expomineralia le propune clienților să descopere o parte dintre ele. Ediția „comorile adâncurilor” prezintă un mic univers marin, unde vizitatorii pot admira și cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee și multe altele. Pe lângă acestea, doamnele și domnișoarele pot alege din peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

 

Bijuteriile merg foarte bine cu gențile în trend, astfel că, în aceeași perioadă, la Iulius Mall revine Bag Expo. Spre încântarea doamnelor și domnișoarelor, târgul propune noutăți de sezon, care acoperă toate preferințele în materie de accesorii. Bag Expo reunește peste 6.000 de articole, pentru toate stilurile: plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele. 

Comentarii Facebook