EXATLON se apropie de final! Câștigătorul se va anunța în direct la TV



Exatlon România a început în data de 7 ianuarie 2018, iar săptămâna următoare se va termina.

Marea finală va fi difuzată în direct, în data de 23 mai, iar numele câștigătorului, care va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro, va fi anunțat live.

La ediția din 16 mai, Vladimir Draghia, Catalin Cazacu si Valentin Chis (Bruce) au fost nominalizati pentru eliminare de la EXATLON. Cel care a primit cele mai putine voturi de sustinere, si care a parasit competitia EXATLON, a fost Valentin Chis (Bruce).

"Ma bucur foarte mult ca am facut parte din aceasta emisiune! Am invatat foarte multe, am descoperit foarte multe, foarte multe lucruri despre mine si despre drumul meu, cat si despre oameni si despre relatia dintre oameni in anumite conditii grele.

Ma bucur ca mi-am facut prieteni aici, ma bucur ca am trait fiecare moment cat mai prezent posibil. Cu siguranta am sa-i privesc in continuare si am sa-i sustin pe toti, pe fiecare in parte. Ma bucur ca v-am cunoscut, va urez succes, si cel mai bun sa castige!", a spus Valentin, potrivit kanald.ro.

În acest moment, în competiție au mai rămas de la "Războinici"- Alexandru Nedelcu, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica, Roxana Moise și de la "Faimoși"- Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia și Larisa Vasile.

Comentarii Facebook