Eveniment mult așteptat la Iulius Mall Cluj! Anul trecut a fost un real succes

 

Unul dintre cele mai de succes evenimente de la Iulius Mall Cluj va avea loc în 14 mai.

 

Este vorba despre Picnic in the Park – muzică, distracție și relaxare, în Iulius Parc.

 

”Știm cât de mult îți place să te relaxezi ascultând muzica ta preferată și petrecând timpul în aer liber. De aceea, ți-am pregătit o nouă ediție Picnic in the Park, cu și mai multă distracție și invitați pe măsură. Iulius Parc vă așteaptă pe tine și pe prietenii tăi să vă bucurați de un picnic muzical și de activități interactive. 

 

Așa cum v-am obișnuit deja, Iulius Parc continuă să fie un promotor și un susținător al manifestărilor culturale şi al activităţilor recreative, propunându-vă posibilităţi inedite de destindere în spaţiul verde. Picnic in the Park este organizat de Asociaţia Fapte, în colaborare cu Iulius Mall, fiind un eveniment dedicat celor pasionați de muzică, natură și noi modalități de recreere. Startul distracției se dă la ora 12.00, iar ziua va fi condimentată cu ritmuri antrenante, voie bună, bunătăți în coșurile de picnic și multă relaxare. Ediția din acest an te va surprinde cu un line-up atractiv, care sigur va fi pe placul grupului tău de prieteni. The Kryptonite Sparks vă vor încânta cu o combinație de indie, alternative și hard rock, iar Tango with Lions vor face atmosferă cu o selecție de ritmuri energice. Invitații speciali ai evenimentului vor fi membrii AaRON, veniți în premieră în România, la Picnic in the Park. AaRON este un duo de pop rock din Franța, compus din Simon Buret și Olivier Coursier”, precizează reprezentanții Iulius Mall Cluj. 

 

Iulius Parc găzduiește pentru a-l doilea an consecutiv Picnic in the Park, prima ediție a evenimentului atrăgând un public numeros, pus pe distracție.

 

Mai jos puteți vedea imagini de la evenimentul de anul trecut. Intrarea este liberă. 

Comentarii Facebook