EUROVISION 2018: Reprezentanții României au avut deja primele repetiții. Vezi când vor urca pe scenă VIDEO


Reprezentanții României la concursul Eurovission 2018, de la Lisabona, trupa The Humans, vor urca pe scenă chiar în cea de-a doua semifinală a competiției.

Totuși, delegația României a avut un program foarte încărcat încă de la sosirea în Lisabona, marți, 1 mai, fiind programate repetiţii, şedinţa tehnică în Viewing Room, prima conferinţă de presă, interviuri și sesiuni foto.

Spectacolul, pregătit în studiourile TVR, a impresionant audiența din arenă – ținutele artiștilor, scenografia, decorurile, jocul de lumini și vocea Cristinei Caramarcu, solista grupului, fiind apreciate de organizatori și de jurnaliștii prezenți în press center, scrie eurovision.tvr.ro.

Mi s-a îndeplinit o dorință uriașă: am arătat și am cântat așa cum ne-am dorit, așa cum ne-am imaginat primul nostru moment pe scena Eurovision. Repetiția a ieșit aproape perfect și suntem foarte optimiști înainte de semifinală”, a declarat, în culise, Cristina.

La sesiunea de întrebări, jurnaliştii străini au fost curioşi să afle detalii despre conceptul show-ului.

Suntem încântați să realizăm o premieră la Eurovision, aducând pe scena concursului nu mai puțin de 31 de personaje. Chiar dacă regulamentul nu permite mai mult de șase artiști pe scenă, noi vom realiza o premieră și vom fi, într-un fel, mai mulțiJ Spectacolul nostru include și 25 de manechine purtând măști care sugerează depersonalizarea și riscul pierderii identității într-o lume tot mai grăbită și mai indiferentă, la care suntem martori în viața de zi cu zi. Conceptul accentuează mesajul piesei, care este unul de speranță și de încurajare. Vrem să accentuăm cât de important este să te oprești, să privești în jurul tău și să te bucuri de viață”, au declarat artiștii la conferința de presă.

Prima semifinală a Eurovision 2018, va fi transmisă live pe TVR, în data de 8 mai, de la ora 22.00, în timp ce a doua semifinală, în care participă și România, va fi transmisă în direct în 10 mai, tot de la ora 22.00.


Comentarii Facebook