Eros Ramazzoti a fost GRANDE la Cluj. Ce MINUSURI au fost - VIDEO

 

Eros Ramazzoti a cucerit Clujul cu un concert de clasă. Joi seara a reușit să umple de muzică Sala Polivalentă din Cluj, care devine rapid un fel de ”templu” al spectacolelor cu nume grele.

 

Eros Ramazzoti este unul dintre artiștii pe care trebuie să îi vezi pe scenă. Trecut de 50 de ani, Eros este tot tânăr. A avut un show plin de lumină și imagini video proiectate pe un ecran în spatele scenei. Cu alte cuvinte, Eros Ramazzoti a înțeles că trebuie să se adapteze și a reușit din plin.

 

Piesele lui celebre au fost savurate de public alături de melodiile noi. Eros Ramazzoti are voce și a cântat mai bine de 2 ore. 

 

El a revenit și după BIS și a mai cântat trei piese. Deschiderea artistului către public a fost fabuloasă. El a vorbit în limba română și a coborât de mai multe ori în public pentru a-și face selfie -uri și a se poza cu admiratorii.

 

 

Organizarea în Sala Polivalentă a fost bună, fără să se formeze cozi. Ar fi fost și greu, pentru că la începutul concertului pe scaune mai erau multe locuri libere, iar pe teren erau multe zone goale. La ora 20.00, când a început spectacolul, în sală erau circa 4000 de persoane.

 

Organizatorii au căzut testul promovării spectacolului așa cum ar fi cerut un nume mare, cum este cel al lui Eros Ramazzoti.

 

Spre mijlocul concertului tribunele s-au mai umplut, dar bănuiala este că s-au deschis ușile pentru a mai veni lumea. S-a ajuns la 5.000 de oameni în sală.

 

Prețul biletelor și proasta promovare au fost principalele probleme, în ceea ce privește publicul.

 

Eros Ramazzoti ar fi meritat mai mult, pentru că show -ul lui a fost fabulos.

Comentarii Facebook