Emil Boc si Elena Udrea au facut sport si au dansat la inaugurarea Salinei Turda-VEZI VIDEO si GALERIE FOTO

Premierul Emil Boc si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si-au exersat calitatile sportive la inaugurarea Salinei Turda. Premierul a testat pista de bowling si a dansat, iar Elena Udrea a ales scarile dupa ce unul dintre lifturi s-a defectat.

 

"Cred ca primului-ministru i-a fost mult mai usor la urcare, pentru ca are conditie fizica mai buna", a declarat Ministrul Dezvoltarii regionale si Turismului, Elena Udrea, dupa ce a ajuns la capatul scarilor.

 

Se pare ca asa a si fost. Pentru ca dupa ce a "verificat" pista de bowling, Emil Boc a si jucat putin. "Asa am invatat si eu sa joc, cand eram de varsta ta", i-a spus premierul unuia dintre copiii care au dansat pentru cei doi ministri.

 

 

Salina Turda a fost inaugurata astazi dupa doi ani de cand au inceput lucrarile de renovare. Valoarea proiectului se ridica la aproape 6 milioane de euro, cea mai mare parte din suma fiind obtinuta printr-un proiect Phare.

 

Salina are o adancime de 112 metri, dispune acum de o baza de tratament, amfiteatru pentru concerte, teren de minigolf, pista de bowling, loc de joaca pentru copii si debarcader. Asa ca cei care vor , pot sa incerce si o plimbare cu barca.

 

Deocamdata, intrarea este gratuita, intrucat Consiliul Local Turda nu a stabilit inca taxa. Aceasta va fi de aproximativ 15 lei, dar consilierii iau in calcul si varianta de a introduce o taxa mai mica pentru cei care vor doar sa viziteze, iar turistii care doresc sa "testeze" posibilitatile de distractie (plimbare cu barca, o tura la inaltime) sa le achite separat.

 

Comentarii Facebook