Elena Băsescu în prima zi de școală. Vezi cum arăta fiica președintelui FOTO


Proaspăt devenită mămică, Elena Băsescu își amintește cu nostalgie de prima ei zi de școală.

Fiica cea mică a președintelui a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din prima ei zi de școală, în care apare alături de sora mai mare, Ioana.

 



Dupa multi ani, privesc din nou cu foarte mult interes inceputul anului scolar. Ma uit la fetita mea si nu pot sa nu mi-o imaginez cum va arata peste sapte ani, imbracata in uniforma, cu ghiozdanelul pe umeri, alaturi de colegi si de doamna invatatoare.

Ma gandesc in ce sala de clasa va invata, cat de incarcata si de utila va fi programa școlara, cat de mult va trebui, ca parinti, sa suplinim si sa compensam educatia care i se ofera la scoala, pentru ca formarea unui copil se face si acasa, nu numai intr-o unitate de invatamant.

Imi doresc ca Sofia sa invete intr-un sistem care nu-si schimba normele si practicile de la an la an in functie de cine este la putere.

Vreau sa existe o evaluare permanenta a muncii elevilor, nu doar examene care se transforma in adevarate momente de panica deopotriva pentru cei mici si parinti. si imi mai doresc ca toti copiii din Romania sa poata beneficia de macar doua mese din partea scolii – poate e un sistem mai bun si mai util de folosire a banilor pentru alocații.

Am regasit cu drag o fotografie din prima mea zi de scoala... alaturi de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi. Ea mi-a explicat ca un om mare ce aveam de facut, iar asta mi-a dat mult curaj.

Tin minte perfect acea zi si ma gandesc cu emotie la momentul cand voi retrai acele clipe, dar din postura de mama.

Le urez tuturor celor care s-au intors azi la școala, dar mai ales celor care pasesc pentru prima oara intr-o sala de clasa, mult succes si un an plin de reusite!


Profesorilor le doresc sa aiba un an mai bun, care sa le aduca o rasplata mai buna a muncii pe care o fac!", a scris EBA pe Facebook.

Comentarii Facebook